fredag 1 juni 2018

Viktigt meddelande till alla svenskar i nytt massutskick.


4 kommentarer:

 1. kloka damen2018-06-02 08:43

  Jag vet varför vi har fått denna kris och krigs information. Det är för att vi redan har ett pågående inbördeskrig i Sverige. Än så länge i mindre skala men nog så förfärligt ändå. Religionskrigen tar aldrig slut och statsministrarna f.d. Reinfeldt och nu Löfven har fört in Sverige på fel väg. För mig är det obegripligt att vi har råkat ut för två så okunninga män vad gäller Sveriges nya folk o dess religion. Den är så världsfrämmande att jag har inte ord nog att uttrycka min ilska och sorg över landets förfall på alla fronter.

  Genast förbjöds skolavslut i kyrkan för det passade inte barn från en annan religion.

  Krav efter krav har dom nya fått igenom och lealösa politiker har gått med på allt utan att ens tänka på vad resultatet blir.

  Sveriges folk vill inte ha moskeer och böreutrop. Man ska inte komma till ett kristet land och kräva det.

  Visst är det konstigt att folk som är så strängt religiösa inte lyssnar på folket i värdlandet och inrättar sig till våra seder? Religion är en privatsak och ingen ska tvingas lyssna på böneutrop. 5 ggr per dag i varje moske, det är agendan. Saudierna sponsrar hejvilt till Sveriges nya religion.
  Vad dom ska skratta åt dumsvenskarna.


  För övrigt är kyrkklockor vackra men böneutropens entoniga mässande är skrämmande.
  Sverige ska övertas genom de ökande barna födandet. Nä inse att hoppet är ute.


  Däremot gör den nya informationen här ovan mig glad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grubblar mig sjuk över att ett folk som kommer som "behövande" "flyktingar" känner sig så oerhört grandiosa, att dom kräver åtlydnad och superunderdånig respekt av alla andra. Och att vi går på det!! Att de kommer hit till trygghet, försörjning och frihet inte nöjer sig med det!!! Utan kräver full anpassning till islam. Vad är det för fel på dom som böjer sig för det sjuka beteendet på bekostnad av alla andra??

   Radera
  2. Islams folk anser att de är Herrefolket över alla andra Kuffar, men varför de inkompetenta regeringar vi har/haft underkastar sig dessa otacksamma, krävande erövrare är verkligen något man kan undra över. Sanningen kommer att komma fram, men antar att det är försent då...Finns bara en väg ut ur detta...Rösta rätt SD. Säger som Trump Sverige och dess folk Först!
   DGDF

   Radera
 2. Ja i år har man börjat sända ut valpropagandan ovanligt tidigt....
  Hade mitt gamla häfte från 60-talets början kvar i byrålådan.I stort var den dåvarande informationen bra mycket sakligare,framför allt neutralt utformad,utan att som i årets peka ut en speciell FI...
  Den verkliga fienden finns ju redan inom landet, och utför dagligen sabotage.Om detta stod inget !

  SvaraRadera