lördag 30 juni 2018

Ulf Kristersson har varit så ovuxet naiv.

Kristersson är som en törstande i öknen som letar efter en oas, men allt han ser är bara hägringar av globaliseringsivrarna Lööf och Björklund som ger honom långfingret.

Det krävdes inte lång tid vid google för att räkna ut vem som är master-mind bakom C:s extremistiska hållning i alla politiska drag 2018. V/MP-partisten i C, migrationpolitisk talesperson Johanna Jönsson har Annie Lööf i ett skruvstäd. Läs mer om Johanna Jönsson här. Och här.  Och här

Johanna Jönsson driver gäck med Ulf Kristersson och väljarna. Och Björklund lallar tultande efter Jönsson, eftersom Jönssons vänsterpolitik är enda sättet att inte svika de två riksbekanta barnen som bär L´s öde på axlarna. 

Read my lips Kristersson: Johanna Jönsson och C har noll, ingen, nada planer på en alliansregering.

 Jönsson/Lööf och Björklund är på raka vägen mot S - utan att passera GÅ. 

Så Kristersson, väx upp och ta ditt politiska ansvar. Folk garvar ju åt dig
.


4 kommentarer:

  1. Personer utan egen överlevnadsinstinkt som Johanna Jönsson har det moderna, demokratiska, civiliserade samhället att tacka för att de överlever. Som ett får bland en flock av vargar skulle Johanna Jönsson inte fortvara länge i det samhället hon önskar av ren och skär dumhet.

    Det är märkligt hur partierna sätter de mest olämpliga hönshjärnor som migrationspolitisk taleshen.

    SvaraRadera
  2. Det verkar som en del människor måste be om ursäkt för att de lever!
    Att ta hit hela Afrika så kommer de må bättre, inbillar de sig.
    Hönshjärnor är ett passande epitet på alla Hen.
    DGDF

    SvaraRadera
  3. Johanna J är en ond människa, det lyser ondska ur hennes ögon. Dessutom platsar hon definitivt inte i MENSA. Det är inte klokt att såna som Johanna J ska få bestämma Sveriges migrationspolitik.

    SvaraRadera
    Svar
    1. En till bitch i centern.

      Radera