söndag 10 juni 2018

SRs egenfabricerade "nyheter" av värsta slag.


– Hedersbegreppet är större än döden här. Islamister kontrollerar gatorna och indoktrinerar små barn, säger Zeliha Dagli.Enligt henne har utvecklingen i Järva (där stadsdelarna Tensta, Rinkeby, Kista, Husby och Akalla ingår) gått rakt neråt under en tioårsperiod.Islamister och religiösa krafter kontrollerar numera affärer, föreningslokaler och källarmoskéer. Flickor separeras från pojkar under aktiviteter som samhället anordnar och religiösa ledare uppmanar kvinnor att inte anmäla om de misshandlas av sina män.– "Svenskar har ingen aning om hur stort inflytande politisk islam har i förorten. Förut hade vi isolering och arbetslöshetsproblem men åtminstone starka och organiserade föreningsfolk som kämpade för att vara med i samhället. Nu har vi inte längre det."

Fast igårmorse meddelade SR via propagandanyheterna att hurraaaaaaa-invandrarna är så fett helhappy med "integrationen"!! 

SVT/SR blir allt mer desperata i sin mission att ljuga folket att rösta rätt.

2 kommentarer:

  1. Raymond Zweigberg2018-06-11 10:21

    Efter att vänstertrollet Hanna Stjärne tog över rodret på SVT/SR så har det varit fritt fall på den "objektiva" verksamheten. Numer är SVT/SR en propagandamaskin med "fake news", mörkning och kulisskapande som främsta uppgift.

    SvaraRadera
  2. När jag bodde i Kista (drygt 10 år sedan) var det 10% invandrare i det hus jag bodde i.
    Nu är det 60%...

    SvaraRadera