lördag 9 juni 2018

Spring för livet!!


”Mycket talar för en bred mittenregering”
Annie Lööf som statsminister och Jan Björklund som vice, med stöd av S och MP.

 I det osäkra parlamentariska läget är det ett av de minst osannolika alternativen till ny regering, skriver Daniel Färm, chef för Tankesmedjan Tiden.8 kommentarer:

 1. Dessa fyra fåntrattar som lyder Bilderbergarna blint, är väl knappast något en tänkande människa kan rösta på? Blodsven

  SvaraRadera
  Svar
  1. En stor del av väljarna är inte tänkande människor.
   DGDF
   SD 2018 är vårt enda val.

   Radera
  2. Läser man inte partiprogrammen och alternativa media och vet man inte mycket. Rödingar tror blint på sitt parti i alla fall gammel sossarna.

   Radera
 2. En sån kombination kan bara gå åt h-e..
  (S) kommer med sin regeringsvana och sluga politiker att köra sk-en ur de andra som kommar att inbilla sig att de ingår i en regering.
  Fast då mest som nyttiga idioter.

  SvaraRadera
 3. http://snaphanen.dk/2018/06/09/live-geert-wilders-taler-i-london/

  Utdrag;Politologen Markus Johansson Oelandius skriver på Facebook:

  Vad som händer runt om i landet just är helt unikt. Jag har aldrig upplevt något liknande. Någonsin. Det här är det närmaste revolution man kan komma i Sverige.

  Alla man talar med säger samma sak. Alla.

  Proppen har bokstavligen gått ur. Ni vet precis vad jag menar. För det här händer samtidigt. Inte bara i era facebook-flöden. Inte bara i opinionsundersökningarna. Men även i den riktiga världen och utanför den egna kretsen. "

  Angela

  SvaraRadera
 4. Det var väl det Bilderberggruppen kom överens om när Annie Lööf földe med Wallenberg till Bryssel i hans plan. Inget sker av en slump.

  Men då hade de inte räknat med FOLKET! Det förskräckliga FOLKET som sätter käppar i hjulet för etablissemanget och RYTER vi har demokratiska rättigheter och dem ska ni få känna på i valet!!! Det är vi som bestämmer , FOLKET, och inte Bryssel , etablissemanget och Wallenberg.

  Utdrag från snahanen LÄS!

  "Vad vi talar om är en total käftsmäll mot hela etablissemanget. Mot både sossarna och M. Och de övriga små partierna ska vi inte nämna vilka epitet folk använder. Och mot vad som händer i landet."

  SvaraRadera
  Svar
  1. @Anonym 22:28,
   Löfven och Lööf var tillsammans, om jag minns rätt, på ett tidigare Bb-grupp möte. Har nu Annie varit på årets BBG möte betyder det att Rödhättan är den nyttige idioten för den globala världsordningen?
   - Det jag inte förstår; Är det hotet,
   att flytta all industri med totalkollaps på arbets- och finansmarknaden som gör att den politiska makten lägger sig eller är det bara det smickrande löftet, att vi ser just nu dig, Annie, som Sveriges första kvinnliga statsminister som gör att hon ligger med kapitalet.
   Obs jag är varken kommunist eller socialist utan en av de som kallats svensk rasist, men hellre det än att vara en nyttig idiot.
   Mässkalle

   Radera
 5. Det är testballonger som etablissemanget släpper nu för att lura folk att folket inte kan fixa makten själva utan måste lyda deras dumma förslag om samlingsregeringar och mittenregeringar och allt de hittar på för att kunna behålla makten. När skall etablissemanget begripa att folk har vänt etablissemanget ryggen och struntar i deras trakasserier. Hot, skrämsel, lögner, propaganda och reprassalier biter inte längre på folket . Folket biter tillbaks. Nu gör man som britter, italienare, slovaker, ungrare, pollacker m fl. tar saken i egna händer och slänger ut etablissemanget.

  Vem denne Färm är vet jag inte mer än att han jobbat för socialdemokraterna med propaganda. Bakgrunden är obekant även om han framstår som nyliberal och globalist.

  Markus Johansson Oelandius däremot är utbildad statsvetare.

  Färm har rätt i att etablissemanget är desperata och försöker allt för att manövrera ut folket från sin rättmätiga makt. M Johansson Oelandius har rätt i vad som händer ute bland folk. Det är revolutionär stämning och om de tror att de kan fiffla bort det som händer i nyhetsprogrammen i Aktuellt och Rapport bedrar de sig storligen. Folket vet att de bara rapporterar om struntsaker i stället för att tala om väsentliga saker. Folket vet att de vill manipulera bort folket. Folket har bestämt sig att nu är det slut med lögner, trakasserier och diktaturfasoner.

  SvaraRadera