lördag 2 juni 2018

Skrota EU. NU. Vi är så grundlurade.


Hanif Bali:

-"Så Sverige via landsbygdsminister Bucht (S) ska rösta för att förbjuda krukodling av sallad för annars får vi inte odla gurkor i krukor?
Kom ihåg, EU är viktigt för freden - om EU inte förbjöd krukodlingar av sallad så skulle Portugal attackera Danmark eller nåt."


Swegot: Det största brott som någonsin begåtts mot det svenska folket genom tiderna, var de grundlagsförändringar som riksdagen antog 1994 och 2002.

 I samband med folkomröstningen om svenskt EU-medlemskap hösten 1994 ändrades den svenska grundlagen, så att Sveriges grundlagsskydd som fri stat togs bort, vilket är förbjudet enligt lag. Grundlagsskyddet togs bort genom två riksdagsbeslut med mellanliggande riksdagsval 1994.

Redan innan svenska folket hade röstat om medlemskap i EU, så hade den svenska riksdagen fattat det första beslutet om att ta bort Sveriges grundlagsskydd som fri stat. Sveriges riksdag överlät då även beslutanderätt till EU i frågor som rör handel, jordbruk och den inre marknaden (EU-upplysningen, Sveriges Riksdag: ”Grundlagen och EU”, 10/5 2005).
 Detta var en form av statskupp. 

Alla riksdagspartier, (utom Miljöpartiet, vars riksdagsledamöter lade ner sina röster) röstade för att avskaffa grundlagsskyddet som fri stat.
Därför gäller följande från och med Sveriges anslutning som medlem i EU 1/1 1995: ”Principen om EU-rättens företräde innebär, att när det blir konflikt mellan EG-rätten och nationella lagar och regler är det EG-rätten som gäller."


Syftet med EU är att fortsätta att ta makten från de enskilda länderna på så många områden som möjligt. På så sätt förlorar människor möjligheten att kunna påverka sina liv, sin egen vardag och sitt eget lands framtid. EUs superstatsdiktatur är inte förankrad hos folken i Europa.

1 kommentar:

  1. kloka damen2018-06-03 08:45

    Jag vill inte vara med i denna överstatliga lek med människor. Jag är född fri och vill leva fri. Nu bestämmer EU det mesta diktatoriskt. Mycket ont har drabbat oss, massinvandringen som håller på att svälta ut oss svenskar och trycka tillbaka välfärden. Det är inte gratis för Sverige att vara medlem. Månadslönen för dom flesta inom EU är 200000KR per månad skattefritt. Mångmiljonärer bli dom.Vi svenskar skattar snart för allt, för luften vi andas, för våra tankar, för att vi lever för länge och inte har vett att dö,

    SvaraRadera