torsdag 28 juni 2018

Schizofreni är en form av psykossjukdom där den som är sjuk upplever verkligheten på ett annat sätt än andra.

Sverige visar tydliga symtom. 

Män som vill in i damernas dusch är välkomna dit om de känner sig som kvinnor. Det berättar badhuschefen Bianca Gustafsson när Nya Tiders reporter ringer och låtsas vara en ”penisbärare som börjat identifiera sig som kvinna”. Att det kan locka snuskhumrar avfärdar hon och säger att man måste kunna lita på människor.

Nåja. Den evinnerliga islamiseringsdiskussionen om könsuppdelade badhus och skolgympa har därmed spelat ut sin roll. Alla badar helt enkelt från och med nu ihop med dom som dom känner sig som. 

Ty regeringen har beslutat att könet inte längre beror på vad som finns mellan benen på en människa. Istället ska varje person själv kunna säga vilket kön som han eller hon tillhör.

 I förslag till uppdaterad lag om insemination återfinns därför många bisarra formuleringar som till exempel ”Reglerna innebär bl.a. att en man som föder ett barn ska anses som far till barnet och att en kvinna som bidrar med sina spermier till ett barns tillkomst ska anses som mor till barnet.”
Enligt svensk lag kan alltså en kvinna numera ha spermier och en man kan föda ett barn. Det räcker att en man plötsligt börjar känna sig som en kvinna för att det ska bli en kvinna med spermier.

4 kommentarer:

  1. Hjälp..Vad är det jag inte förstår...
    DGDF

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har det; Med en stekspade tar hon för sig och får en flaska att tillfredställa sig.
      Han är uppskruvad och måste öppna låset med en "mutter"-avdragare för att gäng(a)-erna ska passa.

      Säker kan ingen vara att min bild är din bild. Dock visar beprövad erfarenhet att det är Qvinnor som föder barn. De andra är bara rosa mössor.
      Mässkalle, Rorschachteststämplad

      Radera
  2. Raymond Zweigberg2018-06-29 09:25

    Om jag skulle identifiera mig som en cykelpump så måste jag få skattebefrielse!
    Cykelpumpar är inte skattskyldiga.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Magdalena Andersson begär i detta nu en utredning om att cykelpumpar bör beskattas som alla andra kön.

      Radera