lördag 2 juni 2018

Medan fis-svenskarna sitter i radio och föraktfullt kallar Danmark för landet "Där", och att Öresund växer med flera meter om dan.

Så går Inger Stöjberg och Danmark från klarhet till klarhet. Den kritik som ständigt reses mot hennes förslag för bevarandet av sitt hemland, är precis som här endast medial. Hon har danska folket med sig, och det hon presenterar är sunt förnuft och fullkomligt logiskt.

Media larmade givetvis både över burkaförbudet och över minister Inger Støjbergs uppmaning till alla muslimer att ta semester under Ramadan. Hon fruktar att de som varken äter eller dricker på 18 timmar inte kan utföra sitt arbete ordentligt.

- "Jag har under åren fått bekräftelse från många vanliga danskar att de upplever detta som ett problem." Endast 29 % är helt eller delvis oeniga med förslaget.

 
-"Det kan helt enkelt vara farligt för oss alla, om busschauffören varken äter eller dricker under en hel dag, precis som att man inte presterar på fabriken eller sjukhuste om man inte äter under dygnets ljusa timmar i en hel månad. Vi måste ständigt bevaka våra danska värden, och det kommer jag att kämpa för. Det går bra för Danmark i ekonomiskt uppsving, tillströmningen till landet har minskat och nu ser vi till att få fler invandrade i arbete." 

Hoppas SD har nån riktigt god kandidat till Stöjbergs jobb.

 

4 kommentarer:

 1. Nu inleds ramadan – en tid för att låta själen ta över kroppen. Läst i Sydsvenskan. Jag reste med en "själ" 8-9 mil med Resam och det var en NDU-en nära döden upplevelse!
  Ramadan borde helt förbjudas, de utsätter svenska medborgare för fara och vi har ingen anledning att tillåta dessa seder i Sverige.
  Danmark går före och Stöjberg är ett föredöme precis som Sylvie Listhaug Norge. Synd att Katerina Janouch inte är med i SD där hade varit en möjlig kandidat till Stöjberg.
  Katerinamagasin.se
  DGDF

  SvaraRadera
  Svar
  1. Katerina Janouch! Det skulle vara grymt!

   Radera
 2. Danskarna är bara sååååååååå bra.
  Där vågar folket tala klarspråk.
  Eller de tillåts att våga öppna mun.
  Inger Stöjberg är bara bäst.
  Heja Danmark

  SvaraRadera
  Svar
  1. javisst är det märkligt att det kan skilja så mellan våra länder...beror kanske på att Danska folket inte är fredsskadade som Pk-iterna i vårt land. Eller så drillade i den "rätta värdegrunden"...?
   DGDF

   Radera