lördag 16 juni 2018

Landet olagom.Moderaterna i Lund.


- Vi vill ha tillbaka utbudet av matvaror i kiosken på kommunens utomhusbad!
I kiosken på badet i Genarp har besökare kunnat köpa olika saker att äta. I sommar har de mesta försvunnit och kvar finns bara eko-äpplen, eko-muffins och andra eko-småsaker. Orsaken är att det rödgröna styret har beslutat att 100% av alla varor ska vara ekologiska.

Av ideologiska skäl har allt som inte är ekologiskt plockats bort. Badande möts av en affisch som berättar att Lund som kommun siktar på att 100% av alla inköp ska vara ekologiska. Det är nu svårare för barnfamiljer att stanna kvar länge på badet utan att behöva gå hem för att äta lunch.
Det hade varit rimligt att ha kvar det vanliga utbudet och byta ut de varor där det finns ekologiska eller ännu hellre närodlade alternativ.
Moderaterna står på lundabornas sida - alla lundabor i hela kommunen - ochkräver att kommunen omprövar beslutet. Ta av de ideologiska skygglapparna!

3 kommentarer:

 1. Miljöpartiet och sossarna försöker verkligen uppfostra folket. Hur skulle det vara om man lät folket själva bestämma vad man vill köpa. Det är olustigt med makthavare som ska ha kontroll på allt och alla. Det brukar vara så att dom själva har stora problem med självkontroll.

  SvaraRadera
 2. Landet olagom? Eller tystnad? Inte ett ljud om vad som händer i London i vare sig Rapport eller Aktuellt.

  https://youtu.be/0zRojnRTW-o

  SvaraRadera
 3. Mail on Line är världens största engelskspråkiga nättidning. En reporter från tidningen har ett reportage från Bilderbergsmötet i dagarna i Italien.

  Redan under Fälldins tid tog Hermansson upp oskicket med att fara på Bilderbergsmötena i RD. Hermanssons frågor till Fälldin i RD är protokollförda och går att läsa.

  Finns det någon reporter som får vara med och informera folk om vad de talar om och beslutar över våra huvuden på Bilderbergsmötena? Är det TV-sänt? Är radion närvarande? Ställer journalister frågor om mötet? Skall Hermansson bli den ende partiledaren som vågat lyfta frågan i Riksdagen.

  Varför skall man överhuvudtaget sända partiledardebatter? Ingen bestämmer ju något mer än bagateller i RD. De riktigt stora frågorna undviker man. Helst i hemliga uppgörelser med varandra och helst före valen så folk inte skall ha något att rösta om.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-5850053/Undercover-worlds-elitist-secret-society.html

  SvaraRadera