onsdag 20 juni 2018

Flagrant. Min läsare Angela har sett med egna ögon var och hur Ulf Kristersson hämtar sitt partis politik.

Här är den fullständiga länken. Direkt efter fem på tidslinjen då Ulf Kristersson, M, uppmärksammar vad som sägs på studions texttv , och inte blygs ett dugg för att bekräfta var han hämtar sina nyheter och åsikter.


Sigrun Sigurdsson, verksamhetschef vid Fryshuseti Malmö kommenterar på samma länk den skrämmande gangsterskjutningen mitt i en svensk stad.

SR frågar naturligtvis hur de gängkriminella mår efter trippelmorden som bara råkade "hända".

Sigurd Sigursson:  - "Naturligvis som vanligt(sic) när såna här saker händer(sic),så sker det nåt slags förtvivlan i Malmö. Alla försöker göra sina röster hörda kring det här....och-e...och även ungdomarna känner ju en vanmakt- kan man väl säga - till och med en tongivande figur.... han skrev till mig på messenger att till och med han är trött på det här, och känner att nu får det vara nog..eh..."

SR, med huvet på sned: - "Hur då nu får det va nog?"

Sigurd Sigurdsson fortsätter: -"Det får va nog med allt skjutande, med allt mördande och dom här "gängkonstellationerna", vilket det egentligen inte är, det är ju nätverk....eh... det är grupperingar... vi har ju inte "gäng" på det sättet i Malmö(sic)...att på nåt sätt det har gått lite för långt nu, tre stycken(!) mördade på en och samma gång...eh... ur samma "gruppering" (sic) anses väl vara det värsta som hänt i Malmö." 

Det är påtagligt var SR och Fryshuset har sina ömmande sympatier och hur viktigt det är för propagandamaskinen att dessa råhuvuden inte kallas för "konstellationer", risken för oskyldiga att drabbas tycks mer än ointressant. Eller sitter de numera så få ickekriminella i Mångkultursdrömmen Malmö hemma och gömmer sig bakom pansardörrar och skottsäkra rutor, så risken i själva verket är obefintlig?

2 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  2. Hej, jag uppskattar dina initerade kommentarer, men de är ofta kryddade med ett ordval som jag själv inte använder och gör att ovänner kan upfatta en chans till hat och påhopp. Så för din och min skull, tänk på orden, och även om du maskerar dem så är de lätt igenkännliga. Tack!

    SvaraRadera