torsdag 28 juni 2018

Alla väckarklockor i Sverige har ringt i 20-30 år, men politikerna, polisen, rättsväsendet och gammelmurvlarna hör inte.

Antalet våldsbejakande islamister i Sverige har tiodubblats(!) på tio(!) år.


Försvarshögskolan presenterar i dag en rapport över den salafistiska miljön i Sverige.
– Vi måste arbeta förbyggande mot radikaliseringen, annars kommer de bara växa, frågan är bara hur starka de kan bli, säger terrorforskaren Magnus Ranstorp.

Vänta lite nu.......! Förebygga??? Förebygga betyder liksom "FÖRHINDRA I FÖRVÄG"....... hur ska detta gå till när risken för kriget mot oss redan har tiodubblats på tio år?? Den chansen har vi tragiskt nog totalmissat medan reinfeldt, MP, lööf och löfvén har suttit bakåtlutade och kliat katten bakom örat.

Frågan om hur starka de kan bli, går enkelt att multiplicera med varje islamists kvinna/kvinnors barnafödande med antalet kvinnor i produktiv ålder. Vi svenska kvinnor kan ju aldrig tävla i barnafödande, eftersom våra svenska kvinnor måste lämna bort sina barn och arbeta dygnet runt för att försörja islamistiska hemmafruar.  

Nä, du Ranstorp, vi nyktra vet alla hur starka de kan bli, facit finns i Frankrike, England, Syrien, Iran, Saudarabien och resten av den islamska världen. Vi är nödda och tvungna att istället arbeta "efterbyggande" mot radikaliseringen, våldsamt efterbyggande. Och det måste vi göra NU. Annars är vi så rökta.

3 kommentarer:

  1. Noterat. Svt sänder nu också det som igår var politidk okorrekt. Ett paradigmskifte? Pettersson benämner dem roddare. De rör över till den säkra sidan när de riskerar att själva bli drabbade.
    Mässkalle

    SvaraRadera
  2. kloka damen2018-06-29 06:55

    Vi som hela tiden förstått, blivit hånade och kallade för rasister är rosenrasande på politiker som förstört Sverige. Nyheterna igår fick svenska folket veta att det finns tiotusentals salafister i Sverige.Vi får försöka rädda oss själva och rösta bort sanslösa landsförrädare. Sverige är en gräsmatta full av ogräs.






    SvaraRadera
  3. Lyssnade på klippet. Att Sverige är förlorat som han sa är sant, men än är inte hoppet ute för oss, även om man blir oerhört nedstämd över att höra sanningen utan att vara inlindad i PK-floskler. Men detta har vi vetat och varnat för i många år nu, till priset av att bli förföljda av PK-sekten. Rekommenderar alla att lyssna på klippet, sanningen utan omskrivningar. Ska sprida detta till de som ännu inte vaknat.
    Tack Carina
    DGDF

    SvaraRadera