torsdag 31 maj 2018

Vad ska vi nu göra med alla Quislingarna? Vad är straffet för landsförräderi?


ESO:s studie visar att sysselsättningsgraden hos dessa flyktingar försämrats, att integrationen blivit sämre, att gapet mellan manliga och kvinnliga flyktingar alltjämt är stort och att asylinvandringen är en kostnad för samhället, både på kort och lång sikt.


06/02 2013
"Reinfeldt läxar upp Billström.

Statsministern tycker invandringen berikar Sverige."

03/11 2016. Reinfeldt om invandring: ”Bra för Sverige”

07/11 2016
Invandring gör Sverige rikare, hävdar Fredrik Reinfeldt, och radar upp flera argument för en öppen migrationspolititik.
"Många ropar på redovisning av invandringens kostnader, men förstår de vilka enorma förtjänster vi som land gjort tack vare att vår befolkning växer?"

2015-05-18 DN: - Om 30 år kommer det att gå två yrkesverksamma på varje pensionär i Europa. Försörjningsbördan kommer därmed att ha fördubblats. Sverige räddas av sin höga invandring.

Arbetarbladet och DN 2014:
Invandring lönsam i Sandvikens kommun!

Dagens sensation är en rapport av revisionsbyrån PwC som visar att Sandvikens kommun nära Gävle tjänar enorma belopp på invandring. DN skriver: ”Tjänar över en halv miljard på invandringen.


Flyktingindustrialist/kapitalist/facist Jan Emanuels vinst upp med 9 465 procent
Han kör Ferrari, bor på Östermalm och lever lyxliv på skattebetalarnas pengar. 


10/04 2015 AFs bas sa: Hög invandring behövs.

För att klara finansieringen av skola, vård och omsorg krävs att minst 64 000 personer årligen flyttar till Sverige, beräknar Arbetsförmedlingen i en ny rapport. Orsaken är att vi blir färre i Sverige.

19/01 2016, LO: Framtidens utmaningar kräver fler medborgare. Det handlar om människor som kommer att vara våra arbetskamrater, vänner och familjer. Redan nu bärs vi av nysvenskar, de står för en stor del av vår BNP och de arbetar bland annat i vård och omsorg där det råder personalbrist.

Mona Sahlin mars 2010 - Man kan i debatten få intryck av att invandrare inte arbetar, inte kan försörja sig och inte kan svenska. Men det är en felaktig och farlig bild.

15/03 2002
NN frågar: Vad anser du om att vi har ersatt 20% av befolkningen med personer som har dubbelt så hög brottsbenägenhet?
Mona Sahlin svarar: Du pratar skit. Brottslighet sitter inte i generna, vare sig för den som är vit eller svart.

Jan Guillou 2008. Vi behöver fler invandrare här i Sverige. Invandringen till Sverige är alldeles för liten. Det är ett uppenbart problem som flertalet politiker inte kan undgå att känna till.

Maria Ferm MP
Fler ska få stanna.
Miljöpartiet har en vision om en värld utan gränser där alla kan flytta.

2010. För mig är det viktigt att Sverige står upp för att vara ett öppet land. 600 000 utlandsfödda människor i Sverige gick till jobbet i morse, betalar skatt och bär i hög grad upp den svenska välfärden, sa Erik Ullenhag.

Annie Lööf vill ersätta Svensken med 30 miljoner invandrare.

Fridolin 2014 . - Invandringen från tredje världen till Sverige måste öka ytterligare. Det är ett av de krav som Miljöpartiet stället till Socialdemokraterna inför en eventuell regeringssamverkan efter höstens riksdagsval.

Löfvén 2015. -  Vi ska vara tacksamma för invandringen.

21/01 2016Stefan Löfven: - ”Sexuella övergrepp inte relaterade till invandring”

Stefan Löfven: Sverige behöver invandringen från Afrika och Mellanöstern:– Sverige har behov av invandring för om vi inte får människor från andra länder så har vi en sån egen demografisk utveckling som gör att vi i praktiken står stilla i antal människor. Det innebär att allt fler kommer att bli äldre och allt färre ska försörja fler.

Anders Lindberg: Att ställa invandring mot välfärd är bara en skendebatt. Vilken välfärd vi har råd med beror på skattenivån. Högre skatt = bättre välfärd.

Henrik Schyffert; Vi har aldrig haft det bättre i Sverige än vi har det idag. Vi har aldrig varit rikare, vi har aldrig varit mättare, vi har aldrig varit säkrare. – Vi är rädda för att ensam­kommande vilsna flyktingbarn egentligen är hemliga IS-soldater som är här för att ta över allsång på Skansen.

28/12 2015. 50 – 100 000 invandrare per år till Sverige är den nivå som nuvarande migrationsminister Morgan Johansson (S) bedömer att Sverige kan hantera. Men vice statsminister Åsa Romson(Mp) tycker att det är en alldeles för låg nivå på invandringen.

Malena Ernman har gömt illegala.
Jonas Gardell: Jag gömmer illegala.

Tobbes Medieblogg: Den senaste ärkebiskopen Antje Jackelén gjorde sig omgående tämligen impopulär. Hon har kallats både "antikrist" och "ärkeimam", men egentligen räcker det med att hon är ärkebiskop i Svenska kyrkan, som under en längre tid letts av suspekta individer. Antipatin handlar inte heller om att hon är kvinna, då även en person som KG Hammar (ärkebiskop 1997-2006) verkade mer intresserad av politisk vänsteraktivism än kristendom.

Det finns många, många fler skräckinjagande blindgångare som försökt hjärngnugga det svenska folket i ett par decennier nu, men jag avslutar med Niklas Strömstedt, som skrev fjärdeklasseposet Lyckolandet och "kuppartat" framförde i TV4as Så mycket bättre:

”Det är som om vi kommer från olika planeter. Vi är svenskar allihop men vi har helt olika uppfattning om vad det faktiskt innebär att vara svensk”.  

”Ni får kalla mig naiv. Pinsam. Idiot. Ni får kalla mig vad ni vill. Men jag tror på riktigt att alla människor har rätt att finnas till”. 6 kommentarer:

 1. Tack Carina,där har du lagt ner många timmars arbete genom dina skildringar genom åren...
  Hoppas att du som är lite yngre än mig,en dag får uppleva landets uppståndelse !

  SvaraRadera
 2. Yes! Innan vi blir 100 Lasse!

  SvaraRadera
 3. Du har verkligen lyckats fräscha upp minnet. En del galenskap, har jag förträngt, en del förfärats av, en del skrattat åt,några känt sorg över, för att i dagsläget känna något uns hopp. Tack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Olle, vi får aldrig glömma. Dessa skyldiga personer måste alltid veta att vi vet. Och att vi kräver deras avbön och skam.

   Radera
  2. kloka damen2018-06-02 08:57

   Toppen Carina, vilken oerhörd samling olustiga och obehagliga typer. Den översta bilden föreställer en svenskhatare som vi sparkade ut.

   Radera
  3. Men nu är en av hans handgångne man på väg in Ulven Kristersson. Låt oss inte glömma vem som fortfarande står bakom honom!
   Reinfeldt verkar bakom kulisserna precis som när han försvann ut i dom.
   DGDF

   Radera