fredag 27 april 2018

Svensk snillepolitikerlogik.

Annika Strandhäll: Anne-Marie Begler hade ett tydligt uppdrag att stärka rättssäkerheten i handläggningen och få kontroll på sjuktalen. Där har hon lyckats mycket väl. Så därför får hon idag sparken.Å andra sidan.
- Det är ett riktigt dåligt utformat förslag, illa framtaget, säger C-ledaren Annie Lööf. Därför har partiet bestämt sig för att stödja förslaget om att ge 9 000 ensamkommande unga med utvisningsbeslut nya chanser!.

6 kommentarer:

 1. Svenska skolan borde ju vara världsbäst eftersom det är en överväldigande majoritet kvinnor som jobbar i skolan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är rädd att det är väl det som är problemet..Blodsven

   Radera
 2. Känslorna styr över förnuftet hos många kvinnor. Inget har blivit bättre med fler kvinnor i beslutande ställning.
  DGDF

  SvaraRadera
 3. Trenden går igen i utvisningsärenden.
  Skötsamma, etablerade och skattebetalande invandrare utvisas på grund av fjantiga tenikaliteter medans mördare och våldtäktsmän får stanna kvar.
  Uppochner-vända världen i sosseformat!

  SvaraRadera
 4. Alliansen är inget alternativ heller.Under de 8 år de hade makten escalerade invandringen. Ingen kan väl glömma Reinfeldts Öppna era hjärtan talet. Eller Tack för att ni valde Sverige...F.n finns ett parti enbart och det är SD som kanske kan vända utvecklingen oavsett om de inte är ultimata med sina inre stridigheter.
  DGDF

  SvaraRadera
 5. kloka damen2018-04-28 14:59

  Nej jag glömmer aldrig mannen som startade Sveriges förfall. Reinfeldt som visade en enorm avsky mot SD och dess politik. Avskyr pesten lika mycket som jag avskyr landsförstörare.

  SvaraRadera