onsdag 18 april 2018

Sug på den ni, Löfvéns väljare.

 Johan Westerholm: - Polisen själva konstaterade 2015 att migrantströmmarna påverkar dessa områden negativt men den “berättelsen” nådde aldrig statsministern när han stod på Medborgarplatsen och inte ville bygga murar. Filtrerad. Hela “upplevelsen” och ”berättelsen” på Medborgarplatsen var en riggad tillställning där SSU och Grön Ungdoms “berättelser” förstärkta av Maria Ferm, MP, Mehmet Kaplan, MP, men även Morgan Johansson som satt dagordningen. Idag vet vi det polisen visste redan då. Att den okontrollerade migrationen resulterat i ett säkerhetsproblem.

 Inte bara i de utsatta områdena, vi har inga begrepp i vidare mening om hur många IS-sympatisörer som går runt i frihet på Sveriges gator och torg. Det enda vi vet är att det är tusentals tickande bomber som över tid kommer behöva försörjning. En försörjning där det enda de kan erbjuda är ett extremt våldskapital eller övertygad extrem tolkning av Koranen.

2 kommentarer:

  1. Hur många IS terrorister återvändare går på våra gator i Sverige? De skulle inte ens ha en rättegång utan skickas tillbaka till Syrien där Assad kunde få nöjet att ta hand om dem...Att utsätta oskyldiga människor för dessa monster är oförsvarbart.
    DGDF

    SvaraRadera
  2. Stefan har inte intellektet att han förstå sambandet.

    SvaraRadera