fredag 20 april 2018

Stoppa pressarna:

Idag presenterar Moderaterna ett konkret förslag på hur ett nationellt tiggeriförbud bör utformas. 

8 år efter SDs förslag om tiggeriförbud  kommer M till skott med ett härsket valfläsk.

8 kommentarer:

 1. Alla de förslag M kopierar från SD är att betrakta som halvruttet valfläsk.
  OM M skulle komma till makten så skulle vi få se återuppståndelsen av en avdankad fd statsminister. Med all sannolikhet skulle landsförrädaren Fredrik Reinfeldt göra sitt officiella inträde i svensk politik. Antingen som statsminister eller som pådrivare med partipiskan i högsta hugg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. kloka damen2018-04-21 09:54

   Raymond, Sveriges största katastrof om Reinfeldt kommer in i politiken igen. Hans enda anhängare är höginkomsttagarna som vill gynnas med sänkta skatter. Reinfeldts konstigheter att översvämma landet med mena ländernas befolkning. Vad är det för fel på hans tänk?

   Radera
  2. Tyvärr är det så, kloka damen, att Reinfeldt egentligen aldrig lämnat politiken. Utan han har hela tiden verkat i bakgrunden som en sort sufflör och pådrivare.

   Radera
  3. Helt riktigt. Partipiskan viner fortfarande ifrån Den store ledaren.
   Knapptryckarkompaniet är en bok från 2011 av den före detta moderata riksdagsledamoten Anne-Marie Pålsson i vilken hon kritiserar dels sitt tidigare parti, dels och framförallt det system i Sveriges riksdag som reducerat ledamöterna till röstboskap åt partiledningen.
   Intressant läsning går även att lyssna på YouTube
   https://www.youtube.com/watch?v=qu0h9lZFebQ
   DGDF

   Radera
 2. Vilka tomhylsor som försöker hitta på det ena efter det andra för att tiggeriet ska upphöra. Ett totalt förbud är det enda som gäller och man slipper tjafset med tiggarna. För ett x-antal år sen hade folk en skylt på dörren. Bettleri förbjuden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mesarna vågar inte fatta beslut som stör gapvänstern.

   Radera
 3. Det är superrea på valfläsk just nu.
  Närmare valet lär det kanske t o m skänkas bort?
  ..utan att någon talar om vilka som ska betala...

  SvaraRadera
 4. kloka damen2018-04-23 09:55

  Vi blev av med Reinfeldt och nu tar vi och slänger ut Löfven också. Två totalt värdelösa ledare som orsakat svenskarna så mycket ont. Kommer aldrig att förlåta dessa som förstört så många människors liv.

  SvaraRadera