måndag 16 april 2018

Hälften av svenskarna ingår i den malignta och demoniska förintarsekten.


Den här extremt oförsonliga twittergiftpilen från son till far gick rakt in i hjärtat på mig. Jag är själv hårt drabbad, och jag känner så många sympatiska, varma, kloka och hjärtekära människor som råkat ut för samma svärd rakt in i familjens ömmaste punkt. 

Och jag tänker. Och tänker. 

Vad är detta? 

Vad i hela världen har fått älskade familjemedlemmar i svenska fd normala familjer att  förakta och vilja förinta sitt ursprung och sin moder, fader eller broder? Sina närmsta, äldsta vänner? 

Minns så väl en bok jag läste för ett tiotal år sen om hur f.d goda grannar i Bosnienkriget över en natt vände sig mot varandra. I trapphuset växte helt plötsligt det vredgade hatat mellan kristna och muslimska gamla vänner till den grad att de hett önskade klösa ögonen och livet ur varandra. Då tänkte jag att det var obegripligt, man kan kan ju inte bara hata den man älskar. 

Nu vet jag att det kan hända vem som helst. 

Och jag undrar så hur. 

Hur är det möjligt? Hur kan våra barn, våra syskon, våra gamla vänner uteslutas, förlora jobb, status, socialt sammanhang för våra åsikter?? I Sverige idag? För att nån i familjen inte sväljer genusdiktaten, rättssystemets fall och bilden av en enda mångkulturell happy ending. 

Det är sjukt på riktigt.

Men vad är det för bakomliggande faktorer, vem har så till den milda grad makt över  samhällets utformning, över våra nära/kära och kan förvandla dem till /döva/blinda och gemena korrekthetsmonster? Nån osynlig som utifrån förmår förvrida hela moralen och samhällskittet upp och ner. Nån som elitistiskt och dödligt går i opposition mot allt som var, och som vi föräldrar står för. Ett fundamentalistiskt förtryck av alla som inte accepterar den nya utopin och den despotiska vänstermaktdominansen.

 I detta ingår att ta vår historia, vår kultur, vår etik och  allt vårt värde, plus vårt språk ifrån oss. 

"Flykting", "rasist", "barn", "strejk",  "objektiv" "publicservice""populist", "främlingsfientlig", "feminist" "god", "heder", "snäll", "naiv", "utmaningar" och massor av andra ord har kidnappats av maktsekten. Slitaget av ord gör att orden tappar allt  i värde, men korrekthetsvänstern anser sig fortfarande äga "problemformuleringsinitiativet" och tolkningsföreträdet genom sitt politiska språkbruk. 

Och därmed också rätten att  härska och söndra i det genuint hederliga gammelsvenska. 

PS.

 Den här demoniseringen av fria medier? Hur fanken har vänstern lyckats gå i land med detta? Och förvrida ögonen på halva folket? Vad tror folk som inte vågar läsa våra fria medier att det står i dem?? 

Jag misstänker att om nån av vänsterns förskrämda sektmedlemmar läste Fria Tider eller Samhällsnytt så skulle de omedelbart frukta att drabbas av illröda eksem  och behåring på händerna, var-blodiga ögon och ett evigt liv i skärselden. När allt som står där är nyanserad , stilla och balanserad fakta om tillståndet i landet, förutan vilken vi alla skulle vandra runt som lallande byfånar på en romsk "olovlig" besittning i rostigt miljöförfall.

 Det är bannemig en förförelse och ett mäktigt vilseledande av historiska proportioner.

22 kommentarer:

 1. Om det funnits traditionell journalistik värt namnet hade behovet för alternativ media inte funnits. Det är alla lögner, tillrättaläggningar och undanhållanden som skapat behovet.

  Rasismen står förövrigt feelgood-knarkarna som högst troligt lider av kemisk obalans.

  SvaraRadera
 2. Stasichefen Erich Mielke (i över 30 år) myntade ett nytt begrepp för att kriminalisera oliktänkande, ideologisk diversion. Antifascistisk-fascistisk, demokratisk-reaktionär, fredsälskande-aggressiv, frisk, stark-sjuk, ruttnande, humanistisk-antihumanistisk. Genom det här tydliga polariserande språkbruket var det lätt att vid behov, allt efter vad omständigheterna krävde, växla vän- och fiendepositioner genom att låta de positivt och negativt laddade adjektiven byta sida. Stasi var tidigt ute. Det verkar som att Stasi-mentaliteten lever vidare i Sverige.

  SvaraRadera
 3. Jag känner likadant, fast omvänt. Jag har börjat hata de som vill att vårt land ska tas över av främlingar. Dessa "goda" människor har tagit ifrån mig min framtid, mitt nuvarande liv och den tillit jag kände för mitt land och mitt folk. Jag vågar inte längre gå ut ensam, jag drar mig för att gå ut överhuvudtaget. Det känns sorgligt att se alla dessa främmande människor överallt, som får mig att känna som det är jag som är på besök i främmande land. Bor i Malmö och förstår inte längre språken som talas här!
  Jag har inget hemland längre. Våra styrande prioriterar de som kommit hit, på bekostnad av våra pensionärer, sjuka, gamla, kvinnor, unga. Jag känner mig sviken och förrådd.
  Jag ser inte längre någon större mening med mitt liv eller det jag försökt bygga upp ifråga om arbete och hem. Det är ett faktum att skatterna jag genererar genom att arbeta går till fortsatt invasion och jag vill inte bidra till det. Det jag ser framför mig, om galenskapen får fortsätta, är inbördeskrig. Detta kommer inte att gå väl.
  Jag vill inte längre umgås med de som vill förstöra vårt land, även om de är släktingar. För mig finns numera bara kampen, att ta tillbaka landet och befria det från de som bryter ner det.
  Det var detta vi hade ett försvar för, förr i tiden, innan det lades ner. Nu får vi göra arbetet själva. Det pågår ett folkmord, en invasion.
  Sorg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är lätt att känna din sorg. och lätt för mig att uppleva de känslor du så väl beskriver. En känsla av att ha utnyttjats och sen slängts på tippen.

   Radera
 4. kloka damen2018-04-17 09:56

  Carina det du beskriver är något som jag och många andra upplever. Känner mig så oerhört sorgsen hur illasinnade och hatiska politikerna betett sig. Skapat oreda mellan vänner och släktingar. Hur livet i Sverige vänt till att bli en av Europas mest kriminella länder. Våra barn förstår inte, det normala är att det ser ut så här. Varken du eller jag Carina har något emot främlingar som kommer och vill oss väl. Våra anhöriga har missuppfattat. Människor förstår inte historien och agendan. Min famn är öppen för alla som kommer med goda intensioner. Vi har krig och elände i förorterna. Politikerna skäller varandra, att det finns för få poliser. Ironiskt nog är det politikerna själva som orsakat behovet av fler poliser. Folk som inte inser eller begriper vart Sverige är på väg är de farligaste människorna i vårt land.Vi har en statsminister som ständigt skäller SD för nazistiska rötter. Det folk inte vet är att Löfvens biologiska morfar var aktiv nazist. Förstår att många nu flyr landet. Vore jag yngre skulle jag också röra på mig.

  SvaraRadera
 5. Rätt, kloka damen, politikerna och medierna har skapat ett omänskligt inferno och sått hat mellan människor. dom misslyckas med precis allt utom att stjäla våra pengar. Löfvén tycker inte att SD är rasister, han fortsätter bara att upprepa detta år efter år i varenda kommentar om SD, precis som Annie Lööf, men det är bara för att bygga upp hatet och för att söndra. Det här är en tragedi i många familjer och vänskaper, jag har aldrig sett nåt liknande, och trodde aldrig det skulle kunna drabba oss i demokratiska Sverige. F.d demokratiska Sverige.

  SvaraRadera
 6. I DDR hade Stasi en agent på 90 östtyskar. Där slog man också sönder familjer och vänskapsband. Alexander Radler tex hade ju angett över 500 personer, däribland hans flickvänners familjer. Stasis åsiktsregistrering var oerhört omfattande. Chefen generalöverste Erich Mielka hade mottot, vi ska veta allt om alla. Det fanns nog skäl för SÄPO och regeringen att hemligstämpla dom 57 agenter som verkade i Sverige.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jawelin, din kunskap är lärande, tack. Men vad är det som svenska politiker och media idag är så söndrande och härskande för att genomföra, som är värt lika mycket för dom som nazismens införande var för nazisterna?

   Radera
 7. Jag håller med dig. Jag kan inte förstå varför man vill islamisera Sverige, och till slut göra det till ett muslimskt kalifat. Har just varit ut på en cykeltur, det gör jag varje dag. Och jag ser fler och fler araber och afrikaner och afghaner. Vem har gett politikerna och media mandat att förändra mitt liv, mina barns och barnbarns liv. Jag blir mer och mer upprörd för varje dag. (Jag känner verkligen igen Stasi (man ska komma ihåg att Stasi hade sin förebild i KGB och Stalin) i den åsiktsregistrering som förekommer i Sverige idag. Som leder till att oskyldiga drabbas hårt, bara för att man kritiserar den förda invandringspolitiken)

  SvaraRadera
  Svar
  1. kloka damen2018-04-17 12:51

   Islamiseringen av Sverige har gått blixtsnabbt. Fler och fler moskeer ska byggas och nu även krav på böneutrop. Allehanda bidrag delas generöst ut till religiösa påfund. Allt för att förnöja dom nya.
   Minns hur det började med förbud mot skolavslutning. Minns hur Reinfeldt började tjatandet om inga rasister. Gatorna är överfulla av daglediga araber, afghaner och afrikaner. Alla vill till gratislandet Sverige.

   Radera
  2. Varför islamisering av UK, Tyskland, Belgien och Sverige? Varför är Löfvén(EU) och medierna så ivriga och villiga att trycka ner skatteslavarna? Ska skatteslavar ersättas med olja?

   Radera
 8. Res på dig Carina-Fina du tillhör den starka människostammen.
  För att överhuvudtaget komma till makten utnyttjar kommunisterna människors svaghet och rädsla.
  Vi som är starka nog att motstå deras övergrepp med nedsättande epitet och orkar stå emot dem blir hårt åtgångna.
  Int´ger vi oss!!!!!!!!!!!!!!
  9 sept

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mitt livsmotto är som ditt, "kämpa!"

   Radera
 9. Dessutom finansieras islamiseringen med skattemedel. Regeringen för en oerhört provokativ politik. Hur kan dom tro att majoriteten av svenskarna vill ha det här. Nästan alla måste alltid fråga om man har råd, tex till en större lägenhet, större villa, resa med mera. Men när det gäller kostnaderna för invandringen (där många inte ens har rätt att vara här) får man inte fråga vad det kostar. Men även om dagens matematikutbildning i skolorna håller låg kvalitet, så är vi ändå ganska många som kan räkna, även stora tal. Och just stora tal krävs det om man ska inse hur mycket som satsas på invandringen, tex de s.k. ensamkommande. Häromdagen 5000000000, tar minst 500 år att räkna till 5 miljarder.

  SvaraRadera
 10. Den fanatiska hatvänstern kommer inte att ge sig förrän de är döda till sista man/kvinna! Vi kan inte förvänta oss något annat än hat av en mediakår som ägs och styrs av anglozionistiska globalister! Sverige är förlorat!

  SvaraRadera
 11. Ont och Gott har bytt plats. Det som förr ansågs vara ont är numera gott. Hur ett helt folk har blivit så hjärntvättade och särskilt de yngre generationerna hittar man i skolan och medias desinformation. <Kritiskt tänkande är inget som skolorna lär ut som vi som gick i skolan på 50-60 talet. Och den förbannade värdegrunden är Gud för de infantila massorna. Kyrkan har svikit de troende och ersatt den kristna Guden med Allah.
  Mina närmaste har efter kritiskt granskande i verkligheten omvänt sig och jag tillhör inte längre de som lever i utanförskap. Men jag har blivit hotad med att inte få träffa mina barnbarn bl.a men om vi står upp för vår sak och argumenterar och visar på konsekvenserna i samhället med en alltför stor invandring som söndrar vårt samhälle och med en religion/ideologi som inte förespråkar demokrati utan underkastelse och vill föra Sverige tillbaka till medeltiden. Att vara tyst gagnar ingen.
  Men det är en stor sorg att se sitt land gå emot undergången och hur allt upplöses inför ens ögon.

  Frågan... Vad tjänar våra politiker på att byta ut befolkningen och införa islam i ett f.d fredligt och lugnt land önskar jag ett svar på...

  http://snaphanen.dk/2010/10/10/julia-caesar-nar-sverige-ramnade/
  Läsvärd krönika Julia Caesar
  DGDF

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är glad för din skull DGDF! Att slita en älskad mor/farmor el mor/farfar från ett barnbarn som avgudar sin farmor/mormor, mor/farfar är ren och skär ondska, det drabbar bara oskyldiga. Och det kommer att kosta en dag, och då blir priset dyrt.
   Men jag tänker att det inte bara är skolorna som indoktrinerar, det är också i stor grad arbetsplatserna. Det är helt stängda rum där inget syre finns, och ve den som sticker ut.Ta ett lärarrum t.ex. Trycket är hårt på alla att tycka lika, och den som inte låter sig hjärntvättas mobbas och kastas ut.Hur kunde det bli så här.

   Radera
  2. Din fråga är befogad...
   Har själv undrat över detta.Mitt svar är att vi svenskar är "mesar",som aldrig vågat föra fram och därefter stå för våra ord och vår mening !
   Kanske för att som min hustru ofta sade,"du har aldrig upplevt ett krig och vet inte,vad hunger betyder" !
   M.a.o. vi är bortdaltade...

   Radera
 12. Skrev svar till dig Carina men det gick inte igenom...Det är väl kanske de goda som censurerar???

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tystnadskulturen har makten.

   Radera
  2. Som en tanke - just idag på Samhällsnytt: - https://samnytt.se/avslojar-hemlig-paverkansgrupp-arbetade-med-att-sammankoppla-ryska-hotet-och-hogern/

   Radera