tisdag 17 april 2018

Frankrikes president Macron i EU: Europa tycks drabbat av inbördeskrig.

Och vad beror detta på? 

Den pretentiöse och ineffektive franske presidenten, utan kontakt med verkligheten, har så klart en EU-ish idé om bakgrunden  - det är nationalismens fel!! - "Nationell själviskhet och egoism har tagit över det som brukade föra oss samman."

Han kunde ha stuckit näsan utanför sitt Parisfönster och känt osen av etniska konflikter och stadsbränder, de bränder som de nyinvandrade tuttar på i förakt för våra folk och våra länder. Så hade han fattat. Mångkulturen älskas bara av EUtopparna, inte av de forna europeiska folken som lever med konsekvenserna. Det som förde oss samman på den gamla goda tiden var homogeniteten, lojaliteten och solidariteten och att alla strävade mot samma gemensamma mål.

Men dom EU-dompterade politikerna lär sig aldrig.

Trots allt erkänner EU äntligen djup splittring inom länderna, men vägrar se rollen som dom själva spelar. Och gör sen om samma misstag i tider av kris, dvs tvingar på folken än mer politisk union till astronomiska kostnader - för folken. 

Det är den kompasslösa EUklubben som skapar EUs olycka, och om dom inte ändrar på sina maktambitioner big time, så skriver dom under sin och EUs välförtjänta dödsdom. 

 EU är långt, långt ifrån att vara  bäst i klassen idag, och det sista vi behöver är ännu en överentusiastisk neofyt med för stor käft som låtsas veta vad han gör.

6 kommentarer:

 1. Han skulle istället ägnat sig at äktenskapsrådgivning. Med specialitet hur man (vid sextonårsålder) får ihop det med sin lärarinna som är 24 år äldre (och gift och har tre barn).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är mycket udda. Och kan säkert säga mer än vi tror!

   Radera
 2. Macron, Pierre Trudeau och Löfven är medlemmar i samma grupp. De inkompetenta ministrarnas grupp.

  SvaraRadera
 3. Dom inkompetenta ministrarna i världen kan bilda en kedja runt jorden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men...Vad säger det om deras väljare? Hur naiva och inkompetenta är inte dessa.
   DGDF

   Radera
 4. kloka damen2018-04-18 13:11

  När ska folk inse att EU är det värsta som kunde drabba oss. En folkvandring utan like och vi skatteslavar betalar för allt och alla. Macron ses som en fjolla liksom hans gelikar. Förakt är det enda jag känner för landsförrädare.

  SvaraRadera