fredag 20 april 2018

Det är nåt tragiskt över Jan Björklund när han står ensam kvar på perrongen.

aftonbladet idag/ 

Björklunds number one prio 2018: - "Vi behövs om SD ska stoppas.Den stora massan: - Från vad.........?

5 kommentarer:

 1. Uppgiften att stoppa SD från inflytande i landets politik har blivit viktigare än landets politik! Avsätt samtliga riksdagsledamöter i 7-klövern och bevisa att all makt utgår från Folket.

  SvaraRadera
 2. Fåntratten Björklund är en ynklig figur i ett fullständigt onödigt parti. Blodsven

  SvaraRadera
 3. kloka damen2018-04-20 09:19

  Har aldrig förstått vad hela sjuan gänget gör som är bra för Sverige. Kastar ju bara skit på SD och varandra. Ingen av dom känns seriösa. Jimmie Åkesson har fått utstå kränkningar från dessa amöbor vid varje debatt. Jimmie vinner på sin sakliga och rättframma politik och jag hejar glatt på honom. Han är den som haft rätt från början. Se bara hur Sverige av idag ser ut.

  SvaraRadera
 4. Bra för Björklund och andar politiker att SD finns. Man är en god människa bara man inte stödjer SD. Sen må man vara vilken skitstövel som helst. SD har gjort det lättare att islamisera Sverige. Eftersom fokuset hela tiden ska vara på SD. I skydd av att strålkastarna riktats mot SD så har många kommit till Sverige som inte har rätt att vara här. Ett aktuellt exempel är Akilov. Men det finns säker dom som anser att hans terrordåd var SD-s (eller Trumps) fel. Det viktigaste för Björklund är ju inte att förhindra muslimska terrordåd, utan att i varje sekund påpeka att SD är populistiska, fascistiska, nazistiska, extremistiska, onda , antihumanistiska, antidemokratiska med mera. Som sagt, definitionen på en god människa är att man tar avstånd från SD.

  SvaraRadera
 5. SD behövs verkligen om vi ska få behålla vår demokrati.
  Björklund har visat sig vara ett stort politiker skämt.
  En stor nolla som punkterats bit för bit.
  Måtte foten svetsas fast i baken på honom 9 sept.
  Svensson

  SvaraRadera