torsdag 15 mars 2018

Vad ska vi med statsministern och regeringen till?


Löfven om frågan om muslimska böneutrop.
”Kommunerna ska själva få avgöra”

Löfven slår fast att situationen kan se väldigt olika ut över landet. Och att det därför är bäst om avgörandet sker från område till område – i respektive kommun.
– "Om du har ett böneutrop på en plats där ingen störs utav det så är det en sak, men en helt annan om man faktiskt störs och upplever att man bli pådyvlad en religion, då är det nåt annat", säger han. 

Det är som vanligt från statsministern, feghet är hans förnamn. Och om du googlar på Stafan Löfvén och attt vara "tydlig" så har du att göra ett bra tag.

7 kommentarer:

 1. kloka damen2018-03-15 16:48

  Vilken fegis Löfven är, dessutom helt okunnig om vad böneutrop innebär.Man proklamerar att islam råder i staden och antagligen snart över staden också. Stad efter stad kommer att ansöka om böneutrop.Ingen politiker kommer att säga nej.
  Till och med en del prelater samtycker. Har folk blivit alldeles galna?
  Ge lillfingret så tas hela handen.
  Vid det här laget vet nästan alla vad agendan är. Islam den enda sanna religionen ska det utropas och den ska alla lyda under.
  En översättning av utropen till svenska skulle nog skrämma upp svenskarna ordentligt. Kom ihåg att många flyr redan Sverige och många planerar flykten från det kaos som råder.

  SvaraRadera
 2. Svårt att vara stassminister.
  Antingen de ena eller de andra,
  njaaaaaaaaa,
  klarar inte svitsaren av.
  Oacceptabelt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hela han är oacceptabel och inte okej. Har ingen styr förmåga eller vetskap vad det innebär att släppa lös islam på våra gator och torg. Då vi är dom otrogna ligger vi risigt till.

   Radera
 3. Läste att ungdomar i Marocko demonstrerade för att slippa Ramadan, blev fängslade för det. I Sverige visar Tv en propagandafilm där tjejer iförda slöjor propagerar för islam. I Iran fängslas kvinnor som tar av sig slöjan. Ayatollah Khemenei sa nyligen att kvinnor tänker för mycket på konsumtion, smink och manlig upphetsning. Dom borde istället ha slöja och vara mödrar och lärare. Är det konstigt om man är kritisk mot islam.

  SvaraRadera
  Svar
  1. kloka damen2018-03-17 12:08

   Åsiktsfriheten är snart ett minne blott. Tig och lyd är det så vi ska ha det? Vem fasiken vill leva i en diktatur?

   Radera
 4. I Sverige heter slöjan PKFEMINISTEN.
  Hooppssan

  SvaraRadera
 5. Löfven och regeringen har ingen egen bestämmanderätt utan allt bestäms av bankoligarkerna, både nationella och internationella, tillsammans med den svenska storfinansen bl.a. Wallenberg. Nathan Rothschild (16 September 1777 – 28 July 1836) lär en gång ha sagt: "Ge mig kontroll över en nations pengar och jag bryr mig inte om vem som skapar landets lagar". Familjen Rothschild äger Sveriges Riksbank och styr det mesta av svensk politik tillsammans med de lokala bankerna. Regeringen är enbart marionetter i en redan bestämd agenda för kampen om världsherraväldet.

  SvaraRadera