lördag 10 mars 2018

The return of the living dead.


Vad behöver man prata om, Maud Olofsson, mars 2018?

– "Jag kände mig illa till mods när Trump anklagade oss för att det var så hemskt med migrationen. Det är provocerande hur han anklagade oss. Jag tycker att Stefan Löfven skulle ha försvarat oss och inte tagit den skiten." (Det är inte Löfvén som tar invandringsskiten - det är svenska folket, främst kvinnorna och välfärden).

-"Flyktingbarnen har kommit från fruktansvärda förhållanden, ivägskickade av sina föräldrar för att lösa deras problem. Det är fruktansvärda öden." (Efter 12 år - lika tragiskt "naiv").

– "Jobben och integrationen. Det kommer avgöra hur Sverige ser ut om tio år. Kommer fler i arbete finns det mer att dela på." (Och om inte, så finns det ännu mindre att dela på).

Hon oroas också över att "dagens politiker slösar med skattepengar". (OBS vi glömmer aldrig Olofsson och Nuonaffären)


Det är verkligen creepy att dessa osaliga andar från förr fortfarande inbillar sig att de har en plattform, gå tillbaka in under granen allihopa på bilden.


svd

4 kommentarer:

 1. Denna samling vidriga oduglingar behöver dessvärre aldrig oroa sig att bli fattigpensionärer, vilket de borde gjort sig förtjänta av, så in i helvetes mycket som de sabbat för oss andra. Blodsven

  SvaraRadera
 2. Olofsson med smeknamnet bävern vill in i stugvärmen igen.Vägrade ange Borg och Reinfeldt angående Nuonaffären.

  SvaraRadera
 3. Egentligen är inte den vidriga korruptionen bland svenska politiker det som är det värsta.
  Det som är det värsta är att de numer helt utan blygsel och skam smetar det i ansiktet på det svenska folket.
  Tjära och fjäder är en alldeles för lindrig åtgärd. Stupstock i Kungsträdgården skulle passa bättre för dessa vidriga egoister.

  SvaraRadera
 4. Maud Olofssons kommentar till Nuonskandalen,när hon äntligen kröp fram ur sitt skrymsle var "det är lätt att vara efterklok"!
  En så okunnig och respektlös person skall inte handskas med svenska folkets skattemedel!
  Dagens politiker är skadliga för oss medborgare.
  Ställ krav på era politiska företrädare!!!!!!!!!
  9 sept

  SvaraRadera