måndag 5 mars 2018

Störta storskojaren Annie Lööf och C i årets val!

NN1:  på FB: - På Centerns facebooksida ställs många upprörda frågor om de centerpartistiska nämndemännens agerande.
Det officiella svaret lyder: "Vi uttalar oss inte om enskilda medlemmar och medlemsärenden, men vi står inte bakom uttalandena om sharialagar"

Rebecka Weidmo Uwell:" Så här ser islamister på Sverige. Att vi ska integreras i islam. Politisk islamism, som Muslimska Brödraskapet företräder och vars representation i Sverige är stor genom diverse föreningar bland annat Islamic Relief, går ut på detta. Att använda ett lands demokrati och religionsfrihet som hävstång in i politiken och först ge muslimer särskilda rättigheter och statsbidrag, sedan införa sharia och till sist göra länderna muslimska.

Muslimerna ska alltså inte integreras. Utan imamer i alla skolor ska se till att islam integreras."

Men nu idag-  efter alla rubriker-  vaknar så äntligen Centern - 12(!!!) år efter att islamismen och sharialagar tog sin in i C.


Pinsamma partisekreterare Michael Arthursson: – "Det är väldigt dåligt att hon fått verka inom partiet när hon gett uttryck för sådana åsikter. Man borde fattat beslut långt tidigare om att hon inte ska representera Centerpartiet i något sammanhang."
3 kommentarer:

 1. Dagens politiker , i hela 7-klövern, tillhör en grupp som "föddes" in i sin politiska övertygelse. De allra flesta av dem har knapphändig utbildning och oftast mycket liten arbetslivserfarenhet. Som jag ser det så saknar de förmågan att göra en riktig konsekvensanalys innan de tar sina beslut som i många fall enbart grundar sig på känslomässiga grunder typ Pk-patraskets extrema värdegrundskatastrof.
  Dags att byta ut de allra flesta av dessa politiker genom att stifta en regel/lag att personval skall införas och en vald politiker för inte sitta mer än två mandatperioder. Dessutom skall en riksdagspolitiker enkelt kunna avsättas om han eller hon missköter sig.
  Tjänstemannaansvaret skall naturligtvis återinföras!

  SvaraRadera
 2. Centerpartiets politiker litar man absolut inte på.
  RÖSTA BORT CENTERPARTIET 9 SEPTEMBER.
  Våra svenska lagar skall efterlevas!
  Punkt & slut

  SvaraRadera
 3. Bort med centern, det islamist vänliga partiet.

  SvaraRadera