måndag 5 mars 2018

Shame on you SvD!

SvD rubrik: ”Högerextrema Italien går framåt – oroväckande” 

 Är detta exempel på SvDs solida och objektiva nyhetsrapportering, eller har dom bara lojt struntat i vad Italiens nya partier står för och bestämt sig för att förlita sig på sin egen "expert på Italiensk extremism".

SvDs egen domedsags"expert": -"Man kommer att utvisa en massa människor som har kommit till Italien. Det har kommit ungefär 600 000 människor till Italien via Nordafrika och Mellanöstern. Många av dem kommer att utvisas. Det kommer att följa samma utveckling som i Österrike och Ungern, säger Bergman.
Han säger att siffrorna visar att Italien är ett land där människor är rädda för det multikulturella samhället."

Så, att det Italiens folk vill - är "oroväckande". För vem? Och på grund av? Folket röstade "fel" och visade alltså "sin rädsla för mångkulturen."

 Tror fan det. Om det är nåt en rädsla för mångkulturen typ sharianämndemän i Centerns riksdagsgrupp kan skapa, så är det den veritabla skräcken som får också mig att rösta precis som italienarna.

Undermålig journalistik, SvD, mer en solklar propagandaartikel.


Efter att ha mötts av beskedet att Bilan Osman välkomnats med sin islamism till SvD, hade jag förväntat en förgängelse, men jag trodde inte det kunde gå så här raskt utför.


Bilan Osman.Skriver numer krönikor på SVD.7 kommentarer:

 1. För mångkulturismens väl,gick det käpprätt åt h-vete...Endast 2,6 % för EU-partiet som därmed får lämna parlamentet.En annan ljuspunkt var ju att deras Sossar (PD),endast nådde 19 % och tappade sin maktposition.
  Lega Nord som förespråkar sina egna,före en massa nybyggare erhöll 18,6 %,och tillsammans med Berlusconis dryga 14 % blir nu starkaste grupp.
  Att det sedan som tydligen SvD skriver,att 600.000 afrikanska lyckosökare tvingas lämna Italien tvivlar förstås jag på.

  SvaraRadera
 2. Jag är inte rädd för multikulti. Däremot vill jag inte i multikulturens namn få hit en kultur/religion som är motståndare till mångfald. I toleransens namn har vi fått hit islam, muslimer som är den mest intoleranta av alla religioner och kulturer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Islam är en farlig sekt!

   Radera
  2. Jag är rädd för islamism i multikultis namn såsom den tvingats på oss i väst.

   Radera
 3. Jag har läst Westerholms krönika om Nigeria. Där finns 200 olika etniciteter. Många nigerianer väntas komma till Europa, där Sverige kanske lockar mest med sina bidrag. Dom kanske tar Boko Haram med sig. Jag är väldigt kritisk mot islam, jag vill definitivt inte leva i ett kalifat med sharialagar. Sveriges framtid ser mörk ut, både bokstavligt och bildlikt. Det italienska folket inger ett visst hopp.

  SvaraRadera
 4. Mångkulturism är fantastisk.
  När den fungerar.
  Joodåå

  SvaraRadera
 5. För de av oss som följt Bilan Osmans framfart på nätet på div sidor vet vad som kommer.
  Hon får c-nämndekvinnan att verka mespropp...

  SvaraRadera