tisdag 13 mars 2018

LÄS PÅ, LENA MELLIN! Du är bara en simpel uppviglare utan bildning.


 - Det är inte värt att bråka om islamska böneutrop.Vem är Lena Mellin att döma ut alla som ifrågasätter islamska böneutrop i våra samhällen? Vem tror hon att hon är som slår fast att vi som har tusen olika skäl och som också studerat bertydelsen av utropen, som simpla islamofober. Lena Mellin är alldeles för platt, för illa påläst, alldeles för obegåvad för att mobba ut och chikanera alla som har en annan åsikt än aftonbladet. 

”Umdat Al-Ahkam”, en av de viktigaste böckerna för islamisk juridik:”Adhan är en mycket viktig ritual i religionsutövningen av islam, man kan likna det vid den muslimska flaggan och utropet visar att folket i staden är muslimer. Det är också viktigt för proklamationen av Allahs ord och på så sätt manifestera Allahs religion (islam)”.”Böneutropet inleds med ”takbir” genom att proklamera ”Allaho akbar” för att visa att Allah är den störste och att allting och alla, utom Allah i islam, ska böja sig. Det islamiska vittnesbördet är den andra satsen i böneutropet (Det finns ingen Gud utom Allah och Muhammed är hans sändebud). Detta bekräftar islam och proklamerar det (islam) över landet.”Inte av kvinnor– Böneutropet ska utföras av en man som har vacker röst. Kvinnor är inte tillåtna att höja sina röster eftersom en kvinnas röst skulle kunna innebära en frestelse för män.


Lyssna på en begåvad journalist.Tove Lifvendahl, SvD:- "Synen på sådana viktiga frågor bör inte överlämnas till kommunala tjänstemän, utan i lika hög grad som andra tunga kulturmiljöfrågor, tas ansvar för av staten."

11 kommentarer:

 1. Håller på att läsa "Våld och islam" av Adonis och Houria A. Har just nu svårt att se nåt positivt i i-m. Men jag kanske först måste be Mellin om lov att få vara kritisk mot islam. I Koranen står det bl a "En manlig arvtagare bekomme lika mycket som två kvinnor". Houria A skriver " I västkällas en heltäckande slöja "burka". Detta plagg skyler inte bara kvinnans kvinnliga väsen, utan hela hennes mänsklighet. Burqa betyder nämligen "tacka", "krypande djur" eller "lastdjur". Ordet användes för att beteckna beduinkvinnor som arbetade på fälten som lastdjur. Adonis skriver Det är en fruktansvärd och oerhörd nedsättande benämning på landsbygdens kvinnor. Är det konstigt om man är kritisk mot i-m. (näthatsgranskaren kanske läser vad jag skriver, han borde läsa Koranen, där finns mycket hat)

  SvaraRadera
 2. Betänk att denna Aftonslaskens tyngsta skribent,är en av de femtekolonnare som arbetar för ett Islamskt Absurdistan.
  Denna grupp inhemska har som en gemensamhet, aldrig varit på plats och upplevt hur denna "religion",fungerar i vardagslivet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mellin är en grandios hycklare, ganska säker på att utropen med arabisk uppmaning till bön aldrig kommer att nå och störa hennes trötta öra.

   Radera
 3. Undras om Mena-Lena skriver som hon gör på en jäkelskap.
  Hittills har hennes spalter bara innehållit floskler.
  Många tokstollar i Aftonslasken.

  SvaraRadera
 4. De största stollarna i Aftonslasket är Lena Melin och Anders Lindberg.

  SvaraRadera
 5. kloka damen2018-03-14 11:19

  Vilken stad ska bli den första med böneutrop och lyda under islam? Muslimerna är på G. Mellin är medias största katastrof.

  SvaraRadera
  Svar
  1. kloka damen2018-03-14 11:24

   Raymond, glömde Anders Lindberg, en vandrande katastrof också.

   Radera
 6. Oj, har Anders Lindberg tagit in mellinskan på tjänsterummet och gett henne en uppsträckning?
  In med dig i PK-korridoren inför valet!
  Med hennes lön trodde jag man fick skriva/tycka nästan helt själv..

  SvaraRadera
  Svar
  1. lön 2012: 1.27 mille...

   Radera
  2. För att hjärntvätta sina medmänniskor?!? Hon få betala ett högt pris hos s:e Per!

   Radera
 7. Aftonslasken där Mellin får sin försörjning ifrån,är en mistlur för våra förtryckare.
  Lägg ett torn för böneupprop i Mellinskan´s
  kvarter så kanske hon vaknar.
  Hon hör åtminstone den manlige skrikhalsen.
  OM

  SvaraRadera