torsdag 15 mars 2018

Lars Ströman, ledare NA:-" Ja, låt böneutropen från en eller ett par moskéer ljuda även över Örebro. Du har inte rätt att slippa höra eller se religiösa uttryck i det offentliga rummet."


Först tänkte jag opponera mot och kommentera denna auktoriserade storkränkare på NA, men ilade in på flashback och behövde inte läsa många kommentarer för att fatta att det är meningslöst. Ta Lars Ströman för vad han är - en massproducent av  onyanserad rappakalja.

NN1:- "Ströman är en revolutionär kommunist-tomte som av nån underlig anledning fått uppdraget att leka liberal ledarskribent. Har läst Na under hela mitt liv fram till för ett par månader sedan och den människan har inte alla hästar hemma kan jag säga. I hans värld är alternativa fakta och hans egna känslor någonting som ska framställas som absoluta sanningar, han har dessutom ofta haft rena sakfel inbäddade i sina texter, någonting som jag och många andra ofta påpekade när man kunde kommentera ledaren, men det var precis som att kritik inte gick in hos honom."

NN2. - "Karln verkar ha en något grandios självbild."

NN3 -: "Lars Strömans krönikor har alltid gett mig riktiga vänstervibbar, även om han själv och tidningen (NA) utger sig för att vara liberal.
En fråga jag är nyfiken på är om denna Lars Ströman på NA är densamme Lars Ströman som satt i Sveriges Kommunistiska Partis centralkommité innan partiet löstes upp med Sovjet Unionens fall ?"

NN4:-"Ströman är arketypen för svensk medias tyckare och vakthundar. Deras åsikter är " goda" och " fina", fakta som motsäger det de tycker och påstår gör sig inte besvär. Till och med om någon presenterar något som bygger på officiell statistik så är siffrorna och slutsatserna tveksamma då de inte stödjer deras egna tyckande."


NN5:- "Verkar vara en som för alltid förblir gammelkommunist. En sovande agent för proletariats diktatur som nästlat sig in på en liberal ledarredaktion. Finns nog många av den sorten runt om på tynande tyckarredaktioner."6 kommentarer:

 1. Han kan väl fara till Saudi och bygga en kyrka och låta kyrkklockorna överrösta minareten. han kan stanna där.

  SvaraRadera
 2. Trodde det var fåntratten Hjalmar från Viby på bilden. Blodsven

  SvaraRadera
 3. Han borde få en högtalare med bönerop placerad utanför hans bostad.

  SvaraRadera
 4. Sådant där enfaldigt trash finns det drivor av i journalistskrået.

  SvaraRadera
 5. Man kan inte lita på vad som skrivs i slask & blask media.
  Oseriösa journalister verkar ha drillats med
  hink å spade.
  Fria ordet på nätet bäst.

  SvaraRadera
 6. Elvis är min gud och hans ljuva röst ska höras från min balkong. Hela bygden ska återupplivas av glädje. Elvis, guds gåva till mänskligheten. For ever in my heart.

  SvaraRadera