måndag 19 mars 2018

Annie Lööf - en instabil manipulatör.


I en lagrådsremiss som regeringen i dag har överlämnat till Lagrådet lämnas förslag om en ny möjlighet till uppehållstillstånd för vissa ensamkommande unga män från Iran/Afghanistan.För att förslaget ska få avsedd effekt föreslås att ett sådant uppehållstillstånd ska få beviljas även om utlänningen inte kunnat nå upp till kravet på att göra sin identitet sannolik. 

Och C är i detta lagvidriga förslag villiga att svika svenska folket, vika sig för Löfvén, och igen testa att krossa alliansen. (Verkar dock inte gå att krossa nån allians så länge Kristersson tappat målföret).

Bästa kommentarerna på FB: - "Hur kunde det bli så här? Min teori är att Annie Lööf har gjort en liknande omvandling av C som Fredrik Reinfeld gjorde med M fast på mycket kortare tid. Skickligt på ett sätt fast mest skrämmande att det är möjligt att manipulera demokratiska partier på detta sätt."


"Sverige verkar vara fullt av personer som av för mig outgrundliga anledningar vill bidra till att omstöpa samhället till något som ingen av oss egentligen önskar."

5 kommentarer:

 1. Akilov ka säkert börja studera och därigenom få uppehållstillstånd.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han har en säker plats i Sverige. Han kan aldrig utvisas efter det brottet han begått, han skulle riskera att bli straffad.

   Radera
 2. kloka damen2018-03-20 08:52

  Förslag på 9000 män ska få stanna. Hit och dit politikerna är hala som ålar.Var det inte tänkt att dom skulle utvisas? Löfven är inte att lita på, han saknar konsekvens och sunt förnuft. Inte konstigt att det sker så många våldtäkter i Sverige.Allt värre blir det med överskottet av hormonstinna utlänningar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är man utvisad ska man ut om man ska följa lagen. Det var inte längesen som Vår Store Ledare uttryckte sig så.
   DGDFria

   Radera
 3. Jag tyckte det stod "lagårdsmiss" i första meningen Carina-Fina.
  Borde jag skaffa nya glasögon? Nej tack, jag ser tillräckligt mycket elände i mitt f.d Sverige.

  SvaraRadera