tisdag 6 mars 2018

Allt svenskt medialt översittarhån mot president Trump plötsligt bara dunstade.

Och statsminister Löfvén uttryckte sin beundran för Mr Presidents satsning på sitt land och sitt folk, och att göra America great igen. -"Det är precis vad jag själv gör hemma!" 

Sen fortsatte han att ljuga om situationen i Sverige, förnekade no-go-zoner, och försökte låta övertygande om att han har full kontroll på kriminaliteten, och hur den minskar i Stockholm, Göteborg och Malmö.


7 kommentarer:

 1. Tack Carina-Fina för att du finns!!

  SvaraRadera
 2. Hin är ju en riktig liten skiiit.
  Löfvén naturligtvis.
  Gillar inte kommunister.

  SvaraRadera
 3. Han är en riktigt stor skit om jag får säga min mening! Han ljuger och bedrar, han är korrupt genom att låta den socialdemokratiska korruptionen fortsätta.
  Tyvärr är han som en gås i vatten då ingen som helst kritik når fram till hans förnuft, om han nu har något.

  SvaraRadera
 4. Vilken falsk människa Löfven är. Vi har visst no go-zoner i Sverige. Inte en enda skulle jag vilja besöka. Problemen i Sverige är enorma men regeringen är tafatt och orkar inte agera. Han måste bort, helst omedelbart. Sitta och ljuga för Trump i amerikansk TV.Usch så förbannad jag blir.Själv hade han livvakter runt sig och tvingades backa pga.rädslan när han senast besökte ett invandrarområde.

  SvaraRadera
 5. Om jag ska vara ärlig så äcklade det hela mig. Löfven är en stor "rövslickare"...Trumps storhet som president framträdde starkt emot den lille rädda "svetsarn"...Känner svetsare mer med ryggrad än den här lille fjanten.
  Och statsminister Löfvén uttryckte sin beundran för Mr Presidents satsning på sitt land och sitt folk, och att göra America great igen. -"Det är precis vad jag själv gör hemma!". Inte är det svenska folket han prioriterar...
  DGDFria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo men nog är det kul och lustigt,att höra en lus smiskande,och utförligt presentera vårt genuina folk,och dess levfende !

   Radera