tisdag 13 februari 2018

Jag - en Bauhauskund.

När Björn varit i sin bästa älsklingsaffär Bauhaus, har jag suttit i bilen utanför i timmar och surfat på nätet, sovit, dåsat, surat, slumrat, läst, trummat med fingrarna, suckat, lyssnat på radion, ätit äpplen, etc, etc, etc. 

Nu har jag spenderat tre heldagar där, sprungit benen av mig letande och letande och letande efter hjälpsam personal, sökande efter kranar, vattenlås, kakel och golv, räknande på kvadratmeter, konstaterande att en toalett kan kosta mellan 895:- och 14000:- Med avlopp rakt bak, inbyggnadscisterner, bidéfunktion, universallås och olika spolknappar. 

Jag blev upphöjd till storkund och fick rabatt. Efter renoveringen ska jag köra långa omvägar igen, och aldrig mer klaga, utan sitta tyst, leende och snällt utanför - om jag bara slipper gå in igen. 

Jag lovar.


2 kommentarer:

 1. Roliga du Carina. Kan tänka så varje gång jag har köpt en ny möbel. Senaste soffan, fåtöljen, matbordet m.m. ska räcka livet ut.
  Renoveringar suger mer än allt annat, många viktiga beslut ska tas. Din Björn verkar ha energi så det räcker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så är det Elisabeth, det här är den finaste present som jag ger mig själv till mitt hem. Men jag hade aldrig kommit nånstans utan Björns kontakt med hantverkarna och alla detaljer och exakta mått som jag inte ens visste existerade! Nu ska jag njuta där så länge jag lever!

   Radera