fredag 9 februari 2018

EU menar att denna superkoloss inte på egen hand kan stoppa den illegala bidragsturismen. Utan måste lita på - Libyen??

Omkring 1.6 miljoner migranter uppskattats ha tagit sig till Europa de senaste 2.5 åren. Till och börja med kom det främst migranter från Syrien och Irak, men den senaste tiden har allt fler kommit från de norra och subsahariska delarna av Afrika.

EU-diplomater har bekänt att i princip inga av de migranter som kommer till Europa, från Nordafrika, har giltiga asylskäl.
De berättade att migranterna från Nordafrika ”med all säkerhet och uppenbarligen” kommer till Europa av ekonomiska skäl. Och att de inte har rätt till uppehållstillstånd. 

"Inte har rätt""??? Har vi ingenting att sätta emot? Är EUs gränser obefintliga? Och obevakade? Vad menar EU, som passivt bara konstaterar att fd välfärds-EU invaderas av ickeflyktingar?

I ett brev till toppdiplomater i Bryssel meddelande "EU- presidenten" Donald Tusk, att antalet illegala migranter som anländer till Italien har ökat med 26 procent det senaste året, och uppmanade sina kollegor att "godkänna bidrag" till den Libyska kustbevakningen (?!?!?) för utbildning och utrustning.

EU är övertygade om att det enda sättet att stoppa bidragsmigrationen, och den organiserade människosmugglingen, är att låta libyerna ta kommandot över kustbevakningen i Medelhavet. Afrikanerna som då stoppas skulle tas tillbaka till Nordafrika istället för att skeppas in till den italienska kusten.  

Allt fler toppdiplomater, däribland president Donald Tusk, har börjat använda termen ”illegala migranter” istället för ”oregelbundna migranter”. 

Tala om att flamsa med ord, och att underkänna sin egen egen politik, trovärdighet, styrka och handlingskraft. En hel kontinent som behöver hjälp av Libyen, av alla, för att skydda våra gränser. 

Jag tycker att Donald Tusk är en bullshitter - och jag tror fortfarande inte ett ord av vad han säger. EU kör som vanligt med dubbla agendor. 

Så extremt ohederligt och oärligt.2 kommentarer:

 1. kloka damen2018-02-10 11:49

  EU har gett oss helvetet på jorden. Sverige har gått i graven för alltid.
  Här skulle jag vilja säga gubbjävlar och gör det också. SWEXIT nästa.

  SvaraRadera
 2. Ut ur EU fortast möjligt.
  EU är en bromskloss för gott resultat och framgång.
  Mmm

  SvaraRadera