lördag 20 januari 2018

Jag har inget som helst förbarmande med iskalla barnamördare.

Föräldrarnas sista budskap: -"Vår framtid är så meningslös att vi tar våra döttrars liv och sedan våra egna." 

Jag blir sjuk inombords av den meningen, "vi tar våra döttrars liv", det är så rysansvärt isande kyligt i all sin by-the-way-mode. På grund av exakt vems "meningslösa framtid" tar mamman och pappan sig rätten att dräpa två små värdefulla människor. Som om de talade om vilket TV-program de tänkte välja bort.

Det talas i media om två skolbarn med extremt svåra diagnoser, men det låter samtidigt som om ingen ansvarig riktigt konstaterat vilka diagnoser, det talas om föräldravald hemundervisning - till båda barnen märkligt nog,  det talas om en pappa som mer och mer arbetade hemifrån och föredrog att vistas i hemmet, det talas om en hög ogenomtränglig häck runt tomten, det talas svävande om "en familj i djup kris" , men samtidigt talas det om två föräldrar som in i det sista skickligt nog lyckades hålla "framgångs"skenet uppe. 

Jag får krypande vibbar av frihetsberövade barn och en tvingande isolering, jag får krypande vibbar av ett samhälle som låtit sig nöja med  den verklighetsbild som förespeglats dem. Jag får krypande vibbar av ett Skräckens hus. 

Men, jag kan ha helt fel.
Mina vibbar kan bedra mig.  


8 kommentarer:

  1. Ibland räcker varken ord eller tankar till för att förstå.
    ???????????

    SvaraRadera
  2. Jag får exakt samma vibbar som du. Här ligger en hund eller flera begravda. Sanningen om detta skyddas av någon anledning. Om det varit en familj i djup kris borde väl någon ansvarig gripit in eller beror det på att de varit undfallande för att föräldrarna hade en social status? Inga diagnoser på barnen t.ex bara diffusa diagnoser. Måtte sanningen komma fram om dessa mord på barnen. Varför ska samhället skyddas från sanningen?

    SvaraRadera
  3. Håller med! Vi får läsa alla plågsamma detaljer om Fritzl och nu senast 13 små undernärda tortyroffer i USA, det vore galet och misstänksamt att lämna oss medmänniskor utan insikt i detta.
    Jag tror personligen det finns en väldigt, väldigt sjuk person och tre helt nedbrutna och förlamade offer här.

    SvaraRadera
  4. En pappa som är helt förhäxad av Moms ( TVA) för att vara internationell...
    En mor på skatteverket.
    Tja, vad kan gå fel?
    JJ

    SvaraRadera
  5. Det är något som inte stämmer känner jag.

    SvaraRadera
  6. Barnamorden i Gårdsten Göteborg utreddes; Den rättsliga utredningen av morden i Gårdsten är nu klar. Fallet fick även den lokala socialtjänsten i Angered att anmäla sig själv enligt Lex Sarah. I förra veckan kom en utredning som visade att det hade funnits brister i hur socialtjänsten hanterat den aktuella familjen.

    Det handlade framför allt om bristande samverkan mellan olika handläggande enheter. Områdeschef Maria Sjödahl sa då att man inte kan "dra slutsatsen att bristerna har lett till den tragiska händelsen." Frågan om socialtjänstens ansvar ska nu hanteras vidare av tillsynsmyndigheten IVO, Inspektionen för vård och omsorg.
    http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6794914
    Har någon anmälan lämnats in till de ansvariga i skolan eller ska de inte ställas till svars varför de inte gjort en orosanmälan...
    Tystnad råder i detta fall...
    DGDFria

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det brukar inte hjälpa att göra orosanmälan.

      Radera