fredag 12 januari 2018

Angela Merkel: - Vad som helst för makten.

Angela Merkel är nu -  efter månader utan regering, och nu senast långa låtsasnattmanglingar -  beredd att begränsa antalet asylsökande till Tyskland med 200,000 per år under ett utkast till ett koalitionsregeringsavtal, vilket skulle kunna få henne att stanna kvar vid makten.

Merkel är också beredd på att lägga en gräns vid 1,000 personer i månaden för familjeförening.

Det var ett mycket billigt pris - som inte kommer att göra nån som helst skillnad.

Kvinnan borde precis som EU- ledarna, och reinfeldt och löfvén istället ställts inför rätten, för att  - av okänd anledning - ha köpt hit horder av massinvandrare som inget av våra länder har kompetens eller resurser att mäkta med och klara av.

Ingen har historiskt sett så enkelt ruinerat Europa, och försatt folken i krigsliknande situationer som dessa EU-fascister. 

Och socialdemokraterna får med koalitionen också väldigt enkelt sin vilja fram - att stänga ner varje europeiskt land och fortsätta bygget av överstatliga Europas förenade stater. 

Denna tyska koalition var det värsta och mest tragiska som kunde hända Europa.


4 kommentarer:

  1. I Tyskland har också O.Palme återuppstått,i ny skepnad av en M.Schmidt.Socialisternas ledare och Europas okrönte förespråkare...(för vår undergång)
    Tråkiga tider väntar vår gamla kontinent,om nu inte den Socialistiska partiförsamlingen om 14 dagar,avslår den kompromiss som träffades i natt i Berlin.
    Vi skall veta,att även inom denna röda sörja, råder delade meningar och som bekant är hoppet det sista vi skall förlora/överge !

    SvaraRadera
  2. Rättelse:
    Martin Schultz heter den tyska socialistkopian,och inget annat !

    SvaraRadera
  3. Ja man mår illa över hur det har blivit i Tyskland. Blir kanske det största muslimska landet i Europa. Merkel och Company kan ju fly och dessutom har Merkel inga avkommor att ängslas över. Samma med Löfven. Reinfeldt gör nog en Bildtare och flyr med den nya.

    SvaraRadera
  4. Antti Löfven2018-01-13 14:33

    Kan inte fatta att det tyska folket röstade på Angela Merkel igen efter allt elände hon har ställt till med de sista åren då hon öppnade gränserna på vid gavel.

    Men det tyska folket är väl lika dumma som folket här i Sverige.

    Grannlandet Österrike röstade lite klokare, där verkar väljarna ha lessnat på allt elände som denna muslimska invasion har fört med sig.

    SvaraRadera