söndag 10 december 2017

När man går på Nobelfesten, som hyllar

 personer som gjort viktiga insatser och framsteg inom fysik, kemi, fysiologi eller medicin, litteratur och fredsarbete, och själv tror att man är den viktigaste personen för att man har klätt ut sig istället för upp sig. 


Eller var det bara en 2017 års #metoo-protection?
9 kommentarer:

 1. Kan nog tänka mig att "kulturprofilen" hade bjudit upp henne till dans. (men han kanske inte var där i kväll, hans fru Katarina Frostensson fick nog vara ensam.

  SvaraRadera
  Svar
  1. 😂😂😂😂Vill gärna se danspartnern drunkna i kreationen.

   Radera
 2. Det gäller att ha djup urringning. Häromkvällen hade Gina Diravi (IDOL) ännu djupare urringning, ner till naveln. Men när vi ser Gina D och kulturministern så ska vi män inte se på urringningen, det är endast förbehållet kvinnorna. (under förutsättning att kvinnorna är hetero) Vi ska se på dom som programledare och kulturminister. (sexuella tankar är förbjudna)

  SvaraRadera
 3. Ja men,hallå där,fågelholken representerar Mupparnas Parti!
  Ett stort ego,uppblåst till en nolla.
  Nix Nobel

  SvaraRadera
 4. Ja men, grön är hon inte. Hon försöker vissa att vitt är bra på svart. Se hennes vitade tänder. Resultatet av den assimilering är ett lyckat ego. Men när resultatet av Mupparnas partis politik blir svart klädsel på både svarta och vita kommer inte ens hennes tänder synas under slöjan.
  Mässkalle

  SvaraRadera
 5. En barnprogramledare som får leka med de stora elefanterna. I Metoo-kampanjens kölvatten som undrar jag stillsamt vad det kostade henne att få komma in först i myndighetssvängen och sedan i politiken snaskiga lokaler.

  SvaraRadera
 6. "Låt dem bara gå på"...,sjöng Edward P redan för 80 år sedan !
  Träffade f.ö. en äldre dam för många år sedan som berättade,att denna "fest" inte var något att trakta efter.Otrooligt långtråkig och efteråt smärta i baken.Nåväl för Absurdistans promis en välkommen stund,att söka finna strålkastarljus.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trodde AGA var förbjudet!?
   Men Gustaf Dale´n fick det ju välförtjänt 1912...
   Jungman Jansson

   Radera
 7. Pinsam människa=pinsam kreation, ops...nu hatade jag igen.
  /HellBoy

  SvaraRadera