tisdag 12 december 2017

Jag har tappat hoppet om Sveriges statsindoktrinerade unga.


Ekot (!) kan i dag avslöja hur personer och sajter systematiskt säljer falska asylberättelser till personer som vill få uppehållstillstånd i Sverige.

– Det är 100 procent säkert att det lyckas.
Verksamheten bedrivs av olika sajter som systematiskt försöker tjäna pengar på falska asylberättelser och skräddarsydda paket för den som vill komma till just Sverige. 

Med detta "avslöjande", som de flesta med öppna ögon vetat om i flera år, i minnet, så ter sig sen SVTs nyhet idag, att gymnasieelever i hela landet idag går ut i strejk mot utvisningar till stöd för "ensamkommande ungdomar", som fullkomligt sinnessjukt.

Den nationella strejken organiseras av Ung i Sverige, den största propagandamaskinen efter "härärjag och vänstermilisen. 

Såklart.

Kraven gruppen ställer är att stoppa utvisningarna till krig och förtryck, bland annat till Afghanistan, och att ersätta de tillfälliga uppehållstillstånden med permanenta.
– Jag tror absolut att vi kan påverka genom den här strejken. Igår minskade antalet utvisade från 12 som skulle utvisas, men efter protesterna så blev det bara 5, säger en mässande maktrobot.

Genom att helt lägga ner skolarbetet från klockan 12 och resten av dagen vill eleverna påverka politikerna.
– Vi ser inte det här som skolk utan som ett politiskt ställningstagande och jag tycker att det är något som skolan borde uppmuntra istället, de har varit väldigt emot detta, säger den hjärntvättad roboten.

– Vi tänker inte finna oss i detta, vi vill stoppa utvisningarna till Afghanistan då det råder krig där och därför är det här jätteviktigt.

 Rektor Maria Jarlsdotter:
– Vi har mycket planerat här idag. Ett nationellt prov på eftermiddagen och teatereleverna har en föreställning. Elever som väljer att strejka väljer att utebli och då får man frånvaro. Det är inte konstigare än så. 

Finns det inte nån i hela landet, som kan avsekta dessa förlorade militanta unga. Berätta sanningen för dem! 

Och visa dem bilder på riktiga svältande och lidande människor. Och berätta hur en skattebetalare sliter dag ut och dag in, år efter år, för att dessa icke lönsamma kravmaskiner, som inte är torra bakom öronen, tycker sig ha rätten att bestämma över alla oss andra. 

Kan nån berätta för dessa  omyndiga personer att dom är offer, bara oegentligt utnyttjade vapen i politiskt syfte. 

Det är så förbannat tragiskt.

12 kommentarer:

  1. Läste en intervju med en av dom "ensamkommande" där han ombads att ge ett exempel hur elaka dom var mot honom när han bodde i Iran. Då sa han att när han inte skaffade knark till sin far så blev han misshandlad av sin far. Och sen hamnade han i ett knivslagsmål, och helt plötsligt så var han i Sverige. Och i Sverige kan man få asyl om man blivit misshandlad av sin far för att man inte skaffade knark.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tänk att asyllagen som var menad att vara så god, blev en varböld i EU plöitikernas bänder.

      Radera
    2. Skriver i mobilen, för små bokstäver😖😖✊- i EU-politikernas händer. Så ska det stå! 👍

      Radera
  2. "Stockholmssyndromet" fungerar - alltid..

    SvaraRadera
  3. Personligen anser jag att all verksamhet i svenska skolor som inte är utbildning i någon form skall bannlysas.Alla elever och lärare/rektor som ägnar sig åt annat än skolarbete/utbildning på lektionstid skall stängas av respektive avskedas. Skolor skall utbilda och inte ägna sig år politiska aktiviteter. Politiska aktiviteter sköter man på sin fritid.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Rektor och lärare är som ängsliga harar.

      Radera
    2. What!
      Finnes dylika ännu?
      Annat än till namnet.
      Jungman Jansson

      Radera
  4. Alla är inte hjärntvättade. Glädjande är det återigen en Qvinna som är kritisk till statsministern.
    Mässkalle

    https://www.expressen.se/ledare/ann-charlotte-marteus/men-vad-ska-du-gora-at-det-da-stefan-lofven/

    SvaraRadera
  5. Ann-Charlotte Marteus helomvändning kom i precis rättan tid. Nu är hon verkligen i framkanten, urbra ledare!

    SvaraRadera
  6. Så dags att ändra uppfattning,när man står innesluten i mitten av en rasande skogsbrand !
    F.ö. skall det bli intressant att se,hur makthavarna skall bemästra det judehat som uppstått,p.g.a. deras importerade araber !

    SvaraRadera
    Svar
    1. Till sist kommer det som vanligt att bli SDs fel, och Jimmie Åkessons speciellt. Och vårt, mitt och ditt.

      Radera
  7. Allt elände i världen beror ju enligt Romson på dom medelålders heterosexuella vita männen som kör bensinslukande bilar och äter kött, och som ´åker flyg. Och i synnerhet dom män som sympatiserar med SD. Statsministern (inte medelålders) är ju i Paris och tar stora ord i sin mun när det gäller att rädda våran planet. Klimatförändringarna (som startade för ca 20 år sen, även evolutionen startade då) där den globala uppvärmningen är vår tids ödesfråga enligt statsministern. Väntar bara att han ska anklaga SD för klimatförändringarna också.

    SvaraRadera