fredag 8 december 2017

Där rök Ingvar Oldsberg. Det är inte science fiction längre.


Att en massa personer, av en eller annan anledning plötsligt "får sparken via medierna", hörde knappast till vanligheterna i gamla Sverige.

Men nu avlägsnas en efter en mitt under ett engagemang, bilderna på den som avlägsnas kablas ut över mediaSverige, förutom då om det gäller "kulturprofilen", Ehsan Fadakar, Oisin Cantwell och "expressenprofilen".

Den gamle räven Ingvar Oldsberg har – enligt uppgift genom att ätas av hundar – sparkats ut ur televisionen för att han själv var just "värre än en hund". 

Det pågår en stor utrensning i Sverige av det man misstänker/påstår är vanliga kristna och vita medelålders män. Resultatet har blivit att en jäkla massa stolar står tomma överallt. Och att en jäkla massa yberbeskäftiga kärringar (män och kvinnor) knycker myndigt på nacken för att dom fick rätt efter 40 år.

Det som får de flesta av oss att reagera kraftigt mot dagens #metoo-utrensningar, se upp, det kan vara normalt imorgon!

 Det är bara att titta på hur samtalet och gränserna flyttats under de senaste åren, så inser man att Sverige lika gärna kan vara Nordkorea eller Kina.

22 kommentarer:

 1. Vi har fått ett kärring välde i Sverige.
  Men min man ger ni faen i!
  Hör ni de,satmaror!
  Hooppssan

  SvaraRadera
 2. Möttes så fort jag satte foten i Absurdistan,av ett riktigt oväder.Väl hemkommen startade jag min laptop,och som i många år brukar din sida Carina, komma upp bland de första.
  Döm om min förvåning när jag upptäckte,att din blogg fanns kvar !!
  Dagens höjdpunkt efter att ha läst genom dina bidrag.Just genom dina rader behöver jag inga andra informationer om läget i "vårt" annars dunkla mörka land.Att Oldsberg åkte ut med buller och bång var väl för mig,ingen större sensation. Det enda positiva från feministernas "tomee" var/är ju,att det hela slog tillbaka som en bumerang och träffade dem själva i nacken,inom hela slaskpressen.Än en gång tack,för att du kämpar vidare Carina...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, Lars, fint sagt, fin bild av din ankomst till Sverige. Jag har brottats med mig själv, och börjar nu tro att sleven måste nog ändå va i grytan.
   Hoppas du haft härliga dagar hemma, med mycket kära möten❤️och minnen!

   Radera
  2. Tack för att du är kvar! En skvätt härliga glädjetårar istället för de tårar av ilska/sorg/vanmakt som kom när du kände att du var tvungen att backa. Sleven är helt klart återigen där den ska vara! Hoppas dina nära och kära ger sina ovillkorliga stöd även om det hettar till för dem. Inga gynnas i långa loppet av lögner och mörkläggningar med tillhörande dimridåer för att dölja de verkliga problemen.
   Pga tidsbrist blir det inte så ofta jag åker upp till hemmaplan men när jag gör det nästa gång, kan jag få bjuda ut dig på en go'middag eller nåt? Vill gärna även ha med min normalt tokroliga likasinnade syster men just nu är hon mest en elak satmara pga smärtor och väntar på en operation i början på nästa år. Men efter det kanske!?
   Anna666

   Radera
 3. Det är väl (förhoppningsvis) snart nån som påstår att Stefan L gjorde sexuella trakasserier när han jobbade i Metall. Det kan behöva påminnas det som pågick i 16 år (mellan 1997 och 2013)i Rottingham i England. Det begicks 1400 sexuella övergrepp, mest på unga tjejer. Några blev med barn. Det mörkades av socialtjänsten, polisen, politikerna, rättsväsendet. Det skulle ju kunna skapa främlingsfientlighet. När det till slut avslöjades så blev det hårda straff för förövarna, som alla var invandrare, mest från Pakistan.

  SvaraRadera
 4. Fattas väl bara, att man snart börjar bränna folk på bål utan rättegång.

  SvaraRadera
 5. Jag kan tänka mig att han ställt krav och varit TYDLIG. Två curlingföräldragenerationer på raken har skapat en massa snöflingor. Jag vill minnas att Gösta Ekman utbrast i någon av Hasse & Tages revyer "— Om du rör mig så dör jag". Det är numera ersatt med "— Om du tittar på/talar till mig så dör jag".

  Framtiden ser dyster ut. Om vi inte importerar thailändskor eller filippinskor så kommer vi att sluta som en våt fläck i vår egen avföring på hemmet för att det finns ingen som kan eller vill hjälpa oss.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad han än gjort, så hade vi en tradition i vårt land, man fick en varning, medarbetsrsamtal, en chans att bättra sig. Detta är bara översitteri, maktmissbruk, barbari och människoförakt.

   Radera
 6. Nu har det nått till toppen i Riksdagen.
  Förste talman är under utredning. Kanske finns något på Stefan också om man gräver djupt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag bara inväntar vad Bagger 288, dvs Uvell, ska dyka på! Där handlar det inte om att langa upp en skopa i taget som nån "simpel" Bucyrus RH400.
   Nä, här tokgräver skovlarna konstant och jag tror det är betydligt effekivare!
   Anna666

   Radera
 7. Spännande det här. Vem blir nästa man som ryker och får stå vid skampålen? Har flera tänkbara kandidater, men vågar kvinnorna?

  Urban A. talmannen, vem kunde ens ana det?  SvaraRadera
  Svar
  1. Men, snälla E !
   Det har ju varit känt i flera år.
   Till och med jag har ju vetat om det.
   Det löjliga är ju att en blick och en grov våldtäckt tycks ha samma straffvärde.
   Arma land...
   Jungman Jansson

   Radera
  2. Elisabeth i de mörka vattnen finns de största fiskarna...
   Har ett lustigt minne från gångna tider.Två arbetskamrater till min dåvarande fru,råkade jag träffa på i skogen,en ljum vårkväll.Vet inte vem av oss som blev mest förvånad.På min vänliga fråga,vad dessa två (kvinnan gift och 2 barn) gjorde tillsammans ute i skogen denna vårkväll? Kom överraskande svaret från den ställde mannen."Vi söker svamp" !! :)

   Radera
  3. Ja, dylikt kan påträffas i underlivet...
   Jungman Jansson

   Radera
  4. Knasbollar är de allesammans. Bakom alltsammans ligger kampen om den politiska makten. Personligen är jag tveksam att talmannen kränkt någon kvinnas heder efter att ha läst JW. Sprida dynga om män och kvinnor byggt på anonyma källor gynnar inte fred och samlevnad mellan könen. Tycker jag som är en biologisk varelse som inte är genuscertifiserad. ;-)
   Mässkalle
   https://ledarsidorna.se/notis/kronika-gisslan-hos-knazbollah/

   Radera
 8. Oldsberg har lovat att avslöja ett å annat från högborgen TV4,spännande.
  Lotta Engberg å Agneta Sjödin tar över efter Oldsberg.
  Men,har inte Lotta tafsat????????????????
  Eller är det hörsägen?
  Framtiden får utvisa.
  Snögubben

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja om jag minns rätt,var det väl Lotta E som bl.a. sprang runt och vänstrade med en gift känd orkesterledare.Men ärligt sagt inom deras bransch är detta nog vanligare än vad många tycks föreställa sig,om sina "idoler"...Agneta Sjödin var för mig ett helt okänt namn.Men som står skrivit,
   "den oskyldige kastar första stenen"

   Radera
 9. Ett stort Tack för att du fortsätter.
  KB

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett stort tack för att du läser.

   Radera
 10. McCarthy-samhället har återuppstått i Sverige med annat fokus. Tack för att du fortsätter att vara en förebild för en bättre framtid och en broms för ödeläggelsen av samhället. Vi får tillsamans kämpa på mot de onda krafterna som vill förinta det som många miljoner svenskar (levande och döda) byggt upp.

  SvaraRadera
 11. Underbart att se att du är tillbaks! Tack!

  SvaraRadera