söndag 10 december 2017

Då var det 2014.
Löfven: Fritösbranden i moskén ett avskyvärt dåd.


Sveriges statsminister Stefan Löfven fördömer fritösbranden i en moské i Eskilstuna. 

Alice Bah Kuhnke, MP, kultur- och demokratiminister:– Fritösbranden är ett hatbrott och det inte bara en tragedi för människorna i och vid moskén utan ett angrepp på Sveriges grundlag. Inget kan vara allvarligare.

Ygeman: "Det är ett vidrigt och oacceptabelt angrepp, min första tanke är att det är ett hatbrott, och att det är viktigt att få tag på förövarna." 

Jag hade en gång en statsminister, med löften om Sveriges väl. 

Men det var för länge sen, så länge sen. 

Svara mig nu, var är du nu? 

Jag bara undrar var är du nu? 

Jag bara undrar var är du nu? 

Jag bara undrar var är du nu?


7 kommentarer:

 1. Två obildade jubelidioter.
  Reagerar när muslimerna har fått det kokta fläsket stekt.
  Möllevångaren..

  SvaraRadera
 2. Det finns en stor global skräck för att kränka muslimer, resultatet av kränkningen (hur liten eller stor som helst) kan bli absolut förödande för hela världen på några timmar. Men döda några kristna eller bränn upp en synagoga och dessa vänder sorgen inåt.

  SvaraRadera
 3. Våra svenska låtsaspolitiker har distanserat sig från den etniskt svenska befolkning. Vi fyller nu bara en enda funktion och det är att vara skatteboskap.
  Löfven lyder en agenda som satts upp av Bilderberggruppen och hoppas på en karriär typ Reinfeldts efter valet nästa år. Resten av de "efterblivna" politikerna i regeringen och EU styrs och finansieras av George Soros, se bara på Cecilia Wikström. "Ett fruktsamt möte med Soros" sa hon och då undrar jag hur fruktsamt och hur många miljoner som bytte ägare i det ögonblicket.
  Det är skrämmande att vår vardag och vårt liv styrs av manipulerade politiker vars största och kanske enda intresse är att berika sig själva.

  SvaraRadera
 4. kloka damen2017-12-10 13:20

  Slutet av 2017 och det demonstreras om att döda judar. Inga rasister eller nazister på våra gator. Undrar vad Reinfeldt tänker med sitt öppna hjärta om han nu överhuvudtaget har den förmågan?

  SvaraRadera
 5. Undrar om inte Löfvèn som vanligt,är ute och reser....
  Hans riksdagsmandat har ju gett många personliga fördelar.Bl.a. gratisresor med specialflyg jorden runt.Minns själv när jag på 50-talet första gång flög "långsträckan" till Bromma.
  Hur känner då han sig på ett flyg från Norrland, till fjärran Bryssel ? :)

  SvaraRadera
 6. Anledningen är tämligen enkel, det finns ungefär 20 miljoner människor av judisk tro eller härkomst medan det finns mer än 1,5 miljarder muhammedaner. Inga stora väljarskaror där och dessutom lär världens i genomsnitt smartaste folkgrupp inte gå på det välmarinerade valfläsket.

  SvaraRadera
 7. Inte ens under Hitlers tid skanderades dessa vidrigheter på Sveriges gator!
  87an är de värsta rasister av alla!
  Oacceptabelt är det enda ord vi hört från regeringsrasisterna.
  Oét står för en uppblåst nolla,
  acceptabelt står för vad det betyder!

  SvaraRadera