torsdag 23 november 2017

#metoo är en livshotande pandemi för livmoderbärare.

En brittisk mamma vill att sagoboken Törnrosa ska förbjudas, mamman anser att sagan uppmanar pojkar att begå sexuella handlingar mot flickor när dom sover.

Wow, vilken annorlunda hjärna dagens livmoderbärare har..... inte på hundra år har nån människa tänkt en så skruvad tanke om en så oskyldig och vacker saga. 

Jag antar att Alice Bah Kunke kan förstå mamman, och känna djupt ÄCKEL. Det är ju ändå vår regerings paradgren, att vräka ur sig kraftiga känslouttryck i media, samtidigt som de låtsas agera.



9 kommentarer:

  1. Kan inte konstatera något annat än
    att vi lever i korkskruvarnas tidevarv.
    Snnaarrk

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu blev jag törstig igen!
      Skål!!
      Jungman Jansson

      Radera
  2. Ett lysande inlägg av en riktig Qvinna.
    Jag, #WeToo anser att #MeToo glömt #GaMarna
    (GällerAllahsMän)
    http://katerinamagasin.se/nar-kommer-ett-metoo-alla-konsstympade-och-gangvaldtagna/

    Det finns också lysande män som förklarar varför män är män, men jag måste tillägga att män föds av kvinnor med gener från båda könen. Skuldbelägg därför inte bara män och endast vita män.
    Mässkalle

    https://morklaggning.wordpress.com/2017/11/22/apropa-metoo-hysterin/

    SvaraRadera
  3. Förbjud häxor, spinnrockar och bröderna Grimm!
    Gåsmor och H.C Andersen.
    Maos lilla röda?
    Nu åter till Etienne Gerard av Sir Arthur Conan Doyle. Läser på Laptop. Premiär för mig på det sättet.
    Nu kaffe och Calvados.

    Jungman Jansson

    SvaraRadera
  4. Carina-Finas blogg väcker munterhet,
    tack för det alla glädjespridare.
    Trevlig helg å gutår.
    Svea

    SvaraRadera
  5. När man får reda på att Metoo-kampanjen egentligen grundar sig på något helt annat än sexuella trakasserier så får man en helt annan syn på den.
    Harvey Weinstein och Robert Deniro höll på med ett filmprojekt om de suspekta vaccinationsskandalen (gifter i vaccinet osv.) Den amerikanska läkemedelsindustrin, även kallad Big Pharma) ansåg att projektet nafsade dem i baken och bestämde sig för att göra något åt saken. Man vände sig via advokater till kvinnor i filmbranschen och sonderade huruvida det förekom sexuella trakasserier i samband med Harvey Weinstein. Resultatet blev, för deras del, över förväntan och kampanjen metoo startades. Och uppenbarligen finns det ingen hejd på berättelser om sexuella övergrepp i alla möjliga och omöjliga sammanhang. Personligen tycker jag att det är fruktansvärt att sådant har pågått i den utsträckning som framgår av kampanjen. Fastän jag misstänker att det i vissa fall kan vara överdrivet. Dock fick BigPharma stopp på Weistens och Deniros filmprojekt och det var ju vad de ville. Kvinnornas upplevelser var bara ett verktyg i sammanhanget.

    SvaraRadera
  6. "Låtsas agera"? De gör väl inte ens det!?

    SvaraRadera