tisdag 21 november 2017

BRÅ vill, men vågar inte. Eller vill, men får inte för statsmakten. Eller vill inte.


Idag var SDs Joakim P Jonasson hos statsradions Nordegren och Epstein och presenterade sin ickeakademiska medborgarstudie om vilka som begår alla nya grova kvinnobrott i Sverige. 

Jonasson har fått mycket uppmärksamhet efter att ha gått igenom svenska våldsutredningar mellan 2012 0ch 2017. 
Efter att ha studerat drygt 4000 domar, konstaterar Jonasson fakta, att 9 av 10 gruppvåldtäkter och 5 av 6 överfallsvåldtäkter i Sverige begås av män med utomeuropeiskt ursprung. Offren däremot har alla svenska namn. 

(Som vi alla vet gjorde BRÅ sin sista insats för svenskarnas trygghet 2005, sen dess har de skamfullt tittat bort, tigit och rullat tummarna.)

Det var naturligtvis en inbjudan med armbågen till SR-högborgen, men det som trots allt förvånade mig var att Jonasson tilläts berätta utan att nersablas och fördummas sönder och samman. Dock fick Jonasson till slut lära sig veta hut av Christer Thelin, domare och tidigare statssekreterare, som menade: - Jaha? Och majoriteten av utomeuropeiska invandrare begår inte brott!! Samt - den här kunskapen om vilka förövarna är, är noll värd. Ty det finns inget vi kan använda den till. 

?????????????

Som om det skulle hjälpa alla dessa offer med ituskurna liv, att de flesta utomeuropéer vi försörjer är snälla. Thelins - och BRÅs -  byråkratiska hållning till unga människoliv gör mig helt förtvivlad. 

Men, men, möjligen kan Thelin och BRÅ öppna sin vidsyn om användandet och nyttan av statistiken, när de lyssnar på alla ertappade #metoosamhällsfuktioner, som akut lovar att med de nya kunskaperna om vilka förövarna är, kan de bygga upp andra och sunda strukturer och se till att denna råa äckliga manskultur bryts. 

Eller menar Thelin, och BRÅ, rasistiskt nog, att de invandrade utomeuropéerna  inte är lika bildningsbara och påverkbara som svenskar?

8 kommentarer:

  1. Så Thelin behöver inte kunskap vem som stal hans pengar, om han skulle bli bestulen. Han har med andra ord ingen intresse att få fast tjuvarna. Mycket signifikativt för en domare i Sverige.

    SvaraRadera
  2. Ett konstaterande enligt Krimkvarten; "Alla brott ökar i hela Sverige".

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  4. @Anonym 2017-11-22 08:41
    När jag läser din kommentar blir likheten, troll, PK, Sverigehatare mm. Sedan kan du utveckla vad du menar med "Denna blogg är vidrig"?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

      Radera
  5. "Christer Thelin, domare och tidigare statssekreterare, som menade: - Jaha? Och majoriteten av utomeuropeiska invandrare begår inte brott!!"
    Detta liknar vad sjuklöverpolitikerna sa för ett tag sedan.
    87% röstade inte på SD.
    Ett så korkat uttryck av en domare som om det skulle förminska de som begår brott.
    Har Christer förstått något av det som Jonasson framförde eller satt han och sov?

    SvaraRadera
    Svar
    1. "Invandringen har berikar Sverige." Ja det har den. Det vill säga arbetskraftsinvandringen och anhöriginvandringen till svenskar. Flyktinginvandringen däremot har både ruinerat Sverige och skadat svenskarna. I alla fall om man antar samma synsätt på den som Thelin har till gärningsmän.

      Invandrare från Ostasien har till och med en brottsbenägenhet som understiger infödda svenskar men flyttningar från Västasien och Nordafrika har en avsevärt mycket högre. Så det är att blanda äpplen med päron att jämföra dessa grupper. Dessutom har volymerna betydelse och viljan att låta sig integreras.

      Nu har det stora trixandet börjat. Nu ska man försöka få de arbetsobenägna att ta anställning mot en usel lön som genom diverse trixande och fixande ändå ska räcka till. Fel, fel, fel som Brasse brukade säga. Dra in samtliga bidrag och erbjud obligatoriska beredskapsjobb som inte utkonkurrerar riktiga jobb istället.

      Radera
  6. Bevisligen är man inte intresserad av att lösa dessa brott i dårhuset. De som "roar" sig med att ta för sig av våra kvinnor är ju naturligtvis jävligt medvetna om att domstolarna är lika livrädda för rasiststämpeln som vår odugliga regering. Blodsven

    SvaraRadera