torsdag 23 november 2017

aftonbladet och statsmedia är lika pinsamt övertydliga som en fortkörares bortförklaringar till polisen.

Som första nyhet:

Intern spricka i SD om homoadoptioner.


Som 17e nyhet: 

- Efter #metoo - S-topp avgår med omedelbar verkan."

15 kommentarer:

  1. Ja, hur kan 3% tycka att pressen är att lita på?
    Jungman Jansson

    SvaraRadera
  2. Kan du vara snäll och publicera nyheter 2-16 så man får bättre uppfattning om läget

    SvaraRadera
    Svar
    1. kloka damen2017-11-24 13:34

      Läs på själv om du kan! Lilla vän.

      Radera
  3. Bra att det är högt i taket hos SD.
    Man får ha en egen åsikt tycka & tänka som man vill.
    Själv skulle jag aldrig bortadoptera till en homofamilj.
    Utmärkt att ämnet diskuteras hos SD.
    I 87án är åsikten diktatorisk.
    17é nyheten,Roger Mogert S,är feminist!
    Svea

    SvaraRadera
  4. Roger M lär ha varit gift med Veronica Palm, kanske därför hon är så hatisk mot män. Och den ilskan riktar hon mot SD-are.

    SvaraRadera
  5. Ärkefeministerna faller ner ifrån sina piedestaler,den ene efter den andre.
    Nu ramlade Ohly ner i förnedringens damm.
    Vi väntar otåligt på nästa duns.
    Mmmm

    SvaraRadera
  6. Det här är ett islamistiskt drömläge i strategin att sälja in sin världssyn att kvinnor behöver en svart sopsäck över kroppen och huvudet.

    SvaraRadera
  7. En fördel med att vara man är att man får se en massa vackra kvinnor: ) I ett avsnitt av Seinfeld (en serie som är bra på att beskriva relationsproblem) sa Elaine att kvinnor är som ett konstverk och männen mer att likna vid en jeep, ett bruksfordon, inte så estetiskt tilltalande. Egentligen så är det ju vi män som ska klä oss i tält, vi har ju ingen skönhet att visa upp: ) När det gäller djurvärlden så är det två djur där honan bestämmer, bonobopapan och den fläckiga hyenan. Bonoboapan, en fredlig apa som idkar sex nästan dygnet runt. Hyenan är ju inte direkt det vackraste av djuren. Men vi är ju fortfarande däggdjur (både män och kvinnor) och ibland tar reptilhjärnan över.

    SvaraRadera
    Svar
    1. kloka damen2017-11-24 18:29

      Här har du en hyena som ylar av ilska i mardrömslandet Sverige.

      Radera
  8. Jawelin, tror du gått på feminsternas trashtalk😖😀😖Jag tycker att en naken man ÄR ett praktkonstverk, synnerligen estetiskt tilltalande, och sinnebilden av själva livgivandet.

    SvaraRadera
  9. Jag ville visa mig ödmjuk, jag vet av egen erfarenhet att kvinnor gillar män, speciellt om dom är bredaxlade, det symboliserar kraft. Vi män gillar om kvinnor har skönhetsmåttet 0.70 (vid 20-årsålder) Om midjan är tex 70 cm och rumpan 100 får man 0.70. Det är det optimala skönhetsmåttet. Det visar sig att om en kvinna har 0.70 istf 0.80 så har man 30% större chans att bli gravid osv. Ibland kan man behöva ha ett måttband med sig: ) Det finns fler mått som är kopplade till skönhet, tex det gyllene snittet/det gudomliga måttet som är efter en matematisk serie (Fibonacci, 1600-talsmatematiker), slutar på 0.62. Används av arkitekter och konstnärer, och finns i naturen, hur tex solrosen är uppbyggd. Och det finns på människokroppen som ett tecken på skönhet, både män och kvinnor. Mycket siffror, men som Galilei skriver så är universum skrivet med matematikens språk. Jag kan nog med siffror bevisa att kvinnan är vackrare än mannen: )

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, det litar jag på att en ödmjuk man som du kan, men som nån sa allt sitter i betraktarens ögon!

      Radera
  10. Man lät små babysar se på olika ansikten, bl a såna som ansågs vackra och mindre vackra. Och när dom såg på dom vackra ansiktena sken babysarna upp och blev glada. Innan barnen lärt sig vad som är vackert så reagerade dom på vackra ansikten, det kanske finns en objektiv skönhet. Och det kan man se innan men ens kan gå: ) Vi gillar ju det vackra, och inte bara människor, utan konst, foton, idrottare som behärskar sin gren med mera. Vi har ju sinnen som är våra fönster ut mot verkligheten, och kanske synen är det viktigaste av dessa fönster. Och jag tror att vi har fått synen för att i första hand se på det som är vackert. (och ha koll på det som är farligt) Men smaken lär ju vara som baken (som vi män gillar:)), delad.

    SvaraRadera
  11. "doften från mammas bak" var det väl?
    Jungman Jansson

    Saknar Skogis!!!

    SvaraRadera