onsdag 18 oktober 2017

Sverige är avslöjat. Alla ser och vet.

Polisstation sprängd i skånekalifatet.

 Engelsk nyhetstidning: "Suburban feuds between criminal gangs fighting over territory have taken place in major Swedish cities in recent years."


...och hur kan detta komma sig? Har de etniska svenskarna, som genom ett trollslag, plötsligt blivit laglösa kulturellt sjuka råskinn på sista tiden?

 
Nix, för mitt liv kan jag inte komma på vad som kan ha förorsakat samhället detta...

...men jag kan gå i döden på att de svenska myndigheterna reser sig som en fet cementmur, för att försäkra sig om att ingen i eller utanför landet lägger ihop två och två.

4 kommentarer:

  1. Kan det vara en hederlig medborgare som vill få lite fart på myndigheterna?

    SvaraRadera
  2. kloka damen2017-10-19 10:36

    Nu är det dags att militären kommer in och bistår polisen för vad är denna sprängning om inte ett hot mot rikets säkerhet? En hel armada skulle behövas men tyvärr är Sverige fattigt på försvar.

    Politikerna har ställt till eländet i Sverige genom den okontrollerade invandringen. Nu är det dags att agera herr Löfven och visa lite guts om du nu har några!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Guts och Löfvén rimmar inte. Och tyvärr tror jag militären styrs av Löfvéns försvarsminister, som inte ens vet när rikets säkerhet är i fara, och i vilket fall som helst inte skulle komma ihåg att informera statsministern om det. Suck.

      Radera
  3. Och det något komiska är att Polisen anser att de blivit sprängda för att de varit så framgångsrika i sin brottsbekämpning. Tydligen har de missad någon skurk.

    SvaraRadera