tisdag 10 oktober 2017

Hanne Kjöller är så tokliberal så hon vet inte om har rumpan fram eller bak.

Hanne Kjöller höjer rösten i expressen: -"Förbud mot burka och niqab är rent vansinne."

Fast, fortsätter Kjöller: "Islamism och hederskultur kolliderar med idéer om jämställdhet mellan könen. Burkan är inte ett klädval bland andra. Den är en symbol för ultrapatriarkalt synsätt på kvinnor." 

Jahapp.

Så hur tänker hon? Att om ett sekulärt jämställt fritt samhälle inte ämnar  böja sig för religiöst tvång och muslimska särrättigheter så är det en dålig sak. 

Hur är det då med religiöst tvångsgifte, religiösa barnäktenskap, religiös könsstympning och religiös  hederskultur? Det är nåt vi i väst vackert måste finna oss i "om vi vill minska radikaliseringen och öka integreringen".  Hanne Kjöllers krönika är ett sorgligt virrvarr av tusen lösa trådar.

Personligen finner jag kvinnor i niqab, burka, slöja över huvudtaget, och deras kvinnohatarmän, som en skymf och ett hot mot mig och mitt fria liv. Dessa kvinnor flyttar sig inte på trottoaren, de tvingar ut mig i rännstenen där jag som oren tycks höra hemma. Dessa kvinnor betraktar sig själva som högre ställda och renare än alla ickemuslimer, som om deras svarta maskering vore en gloria.  Det är en överhöghetstanke och ett ideal som borde skrämma oss alla betydligt mer än att idealiseras av extremvänsterliberaler.

OBS! -"Jag vet ingen som argumenterar mot klädsel som strider mot sjukhusens hygienregler" skriver Hanne Kjöller som ovanpå all rappakalja, dessutom är dåligt påläst.

2 kommentarer:

  1. kloka damen2017-10-11 07:42

    Sympatiserar Hanne Kjöller med kvinnoförtryckarna? Unga flickor vill ta av sig slöjan men vågar inte.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ena sekunden. Nästa sekund är det precis tvärtom, tredje sekunden båda två på samma gång. Det är det som kulturmarxism, tror jag.

      Radera