måndag 2 oktober 2017

Den svartaste tragedin.

59 människor dödade, över 500 människor skadade på sjukhus, av en man som checkat in på hotell med 23 skjutvapen, varav ett automatvapen.

 Massdräparen, 64, i Las Vegas var licensierad pilot och jaktentusiast utan något brottsregister, han ägde ett $400,000 hem i närheten i ett lugnt 55+boende. Massdräparens bror säger att massakern kom som en meteroit från himlen, att hans bror inte var galen eller mordisk.

 Nu spekuleras det. Var han spelare som förlorat allt? Trumpdåre? Trumphatare som helt sjukt tappat det i masspsykosen efter valet? IS har tagit på sig detta attentat också? Eller bara helt besatt av en knäpp i hjärnan att förgöra andra? 

Vad vi vet; en störd man har rånat oräkneliga människor och deras nära på livet, hoppet och drömmarna.

Idag är bara en dag av den största sorgen och den absoluta meningslösheten i att släcka sina medmänniskors liv. 

 



12 kommentarer:

  1. Folk som har sådana mössor är livsfarliga.

    SvaraRadera
  2. Skrämmande värld vi lever i.
    Finns mycken ondska på planeten.
    En sorgens dag.
    Svea

    SvaraRadera
  3. Jag har lite svårt att förstå att ett organ som är så eftertraktat av runt 50% av världens befolkning används som invektiv. ;-)

    När det gäller huvudbonaden i fråga så kallas väl det av de som kom på den brillianta idén att ta fram den eller i vart fall använda den för politiska syften. Den har istället kommit att markera mental ohälsa på samma sätt som mössan som Jack Nicholson har i Gökboet.

    SvaraRadera
    Svar
    1. @Argus, En lysande kommentar tycker jag som oxå tillhör gruppen som gillar invektivet ;-) på flickan, som gillar göken som suckar cuck-oo.
      Mässkalle. På kanten med risk för bannor?

      Radera
  4. Nu får EU-kansliet (kultur-marxistiskt) en ny chans att genomföra avväpningen av Europas befolkningar. Alla licensierade vapen skall tas i olika grader av kontroll. Även om det inte är dessa vapen, som i någon utsträckning används vid kriminalitét eller terror.

    EU-parlamentet är överkört av EU-kansliet, som tuffar på som en ångvält för att genomföra sin kultur-marxistiska agenda. EU-kansliet motsvarar Sovjets Centralkommitté inom EU-diktaturen.

    Däremot avser EU-kansliet inte vidtaga några som helst åtgärder för att jaga illegala vapen eller begränsa åtkomsten av sådana. Terror är således helt OK!
    VARFÖR!

    SvaraRadera
  5. Det enda EU kommer att beslut om i frågan är
    att förbjuda slangbellor.
    Krokiga gurkan

    SvaraRadera
  6. Stephen Paddock var ingen Trumphatare snarare tvärtom. Med Trumps inställning till vapeninnehav kunde Paddock bygga upp en vapenarsenal av obegriplig mängd (23 vapen bara på hotellrummet). Stoppa det fria vapeninnehavet.
    Give Peace a chance

    SvaraRadera
    Svar
    1. I Sverige är det i stort förbjudet för vanligt folk att inneha vapen. Trots det så har tillgången på vapen aldrig varit så stor och skjutningarna aldrig så många. I Schweiz har många vuxna män automatvapen i hemmet och det skjuts nästan inte alls. Att tro att det beror på lagstiftningen är naivt då vapen inte dödar människor utan människor dödar människor.

      Rakhmat Akilov hade inga skjutvapen, han improviserade, byggde en bomb och stal en lastbil och dödade och lemlästade oskyldiga människor. I det aktuella fallet vill jag hävda att det är det demokratiska partiets fel som inte kan hantera en förlust i ett demokratiskt val utan har hetsat emot Trump och hans anhängare så att en infantil sympatisör tog saken i egna händer. Fred kan bara uppnås genom balans i styrkeposition. Det visar det 45 år långa kalla kriget som tack vare terrorbalansen och den garanterade ömsesidiga förintelsen avhöll båda supermakterna ifrån dumheter.

      Radera
    2. Kände du Stephen Paddock väl? Eller gissar du bara?

      Radera
    3. Argus tänker stort. Att tänka något gott om gärningen är uteslutet. Han var en Andreas Breivikare. Hur stoppar vi illdåd då dumheten finns på individnivå där ondskan frodas på grund av polarisering och inte minst genom politiska ideologier.
      Är vi snart där; Inte landet utan jorden som gud glömde.
      Mässkalle

      Radera
  7. Med den huvudbonaden är knappast troligt att det är IS som ligger bakom. De hade nog setts som Haram att iklä sig den. Man kan ju inte påstå att de är kända för att försvara kvinnors rättigheter. Antifa och IS har ju samma mål men tror mer på att mannen var en galen Trumphatare vilket i så fall tydligen ska mörkas. Oavsett fyller det en med sorg över alla döda människor och deras anhöriga. Vart är vi på väg med alla motsättningar...
    DGDfria

    SvaraRadera