onsdag 11 oktober 2017

Andra veckan på jobbet har redan Kristersson glömt sin roll som M-ledare.

Just Nu: "Kristersson sträcker ut handen till Löfvén."

Partiledardebatten- Nye M-ledaren vill göra upp med S om migrationen.

Jag misstog mig när jag trodde att M och Ulf Kristersson var superrtaggade, och nu äntligen, äntligen, efter tre långa och samhällsskadliga mes-år, ville bygga ett starkt oppositionsparti inför en kommande het valdebatt. Och att de ville VINNA med alliansen.

Hur mycket är makten värd för ett parti, som istället för att granska, kritisera och vilja mycket, mycket bättre för svenska folket, bara gör ännu en loser-reinfeldt. 

Kristersson kommer släpande med sin löjliga hemgift för att blidka äktenskapspartnern in spe, och där sitter den däste patronen och får manikyr, medan han avvaktar och funderar på om M, L eller helst C kan fylla på hemgiften och sockra betydligt tills nästa gång de approcherar honom.
Politik är att vilja sägs det. Att vilja låta sig förnedras och ätas upp.


Jag hoppas svenska folket ger Kristersson det största långfingret och promenerar rakt i famnen på SD. Det får aldrig mer löna sig att med politiken rensa ut det svenska folket som reinfeldt gjorde.

4 kommentarer:

 1. Hade inte förväntat mig något annat,än att Kristersson skulle visa sig vara den nolla han redan presenterat sig som.
  Vända sig till sossarna!
  Fyy f--n!
  Tur man gått ur partiet i god tid.
  Oscar

  SvaraRadera
 2. kloka damen2017-10-12 13:51

  Nu har Kristersson också gjort bort sig. Är han en snacksalig nolla? Tänker han fortsätta utrensningarna och kränkandet av svenskarna precis som nollan Reinfeldt?

  SvaraRadera
 3. Under alliansens tid var det Kristensson som bedrev klappjakt på sjuka och dödsdömda människor ej att förglömma. En man helt utan empati och korrumperad. Må M störtdyka i väljar sympatier. Vi glömmer inte Reinfeldt det finns bara ett parti namnet vet vi alla som värnar Sverige. DGDfria

  SvaraRadera
 4. En annan kvinna som kan skriva politisk satir.

  *Svetsaren som aldrig kunde svetsa.* En roman om ett adoptivbarn vars morfar var nazist. Barnet hade tur, lärde sig läsa men räkna kunde han inte. Barnet har erkänt att han varit naiv. Naivitet i vuxen ålder är en allvarlig UtvecklingsStörning. De med NUS-syndrom
  igenkännes genom att de väljer dåliga rådgivare och kan inte hantera andras pengar. Därför måste nus-arna ställa under förmyndare.
  Mässkalle

  https://ulsansblogg.wordpress.com/

  SvaraRadera