onsdag 13 september 2017

Var är Sveriges feminister? Var finns ni när svenska barn och kvinnor massvåldtas?

Nu står en polischef i Aktuellt och säger att man inte hinner utreda våldtäkter: "Det är så många mord."

Ser man på, expressen, metro och t.o.m  SVT har öppnat ögonen.

7 kommentarer:

  1. Nu väntar vi bara på att samma polischef säger:

    Polisen hinner inte utreda mord och våldtäkter:
    "Det är så många islamistiska terrorattentat."

    Fotnot: "During this last month, there were 127 Islamic attacks in 30 countries, in which 614 people were killed and 725 injured".
    http://www.thereligionofpeace.com/attacks/attacks.aspx?Yr=Last30

    //SvExit

    SvaraRadera
  2. Men att polisen står och "barnvaktar" afghanska lycksökare på Norra Bantorget det hinner man med och har tydligen ochså råd med. Nu vill folket ha reda på varför utlänningar som uppehåller sig illegalt i Sverige kan ställa krav på evig försörjning och tillgång till Sveriges befolknings hoparbetade förmåner. Dessutom är ledaren så fräck att man baxnar. "Hon" vill bli statsminister i Sverige (enl. intervju i tidningen ETC). Det går säkert bra, med tanke på alla andra korkade saker som Sverige drabbas av.

    SvaraRadera
  3. Enligt Lamottes samtal med polisen hinner de inte ens med att utreda våldtäkter av 3-åringar...Vad i h..vete försiggår...
    Finns på Facebook eller Samhällsnytt f.d Avpixlat och även MSM. Det skulle toppa nyheterna!!
    DuGamlaDuFria

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du gamla du ofria.....:(

      Radera
    2. Ja så har det blivit.Sorgligt och fruktansvärt för oss som minns ett annat Sverige och sett utvecklingen mot detta sargade ,splittrade land.
      DuGamlaDuFria

      Radera
  4. Vi kvinnor och flickor i Sverige måste låsa in oss kvällstid, precis som muslimska kvinnor gjort hela sitt liv. Iran förvandlades blixtsnabbt, på några timmar, till en islamistisk stat efter revolutionen. Khomeini kom och heltäckande kläder och slöjor påtvingades. Samma kan hända i Sverige, ett muslimskt parti är på väg in. Det är väntat. Bevare oss väl, dags att fly landet.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och där sitter Löfvén och yrar om allas trygghet, det ska inte löna sig att vara kriminell, pengar till fattigpensionärerna....bla....bla.....bla. Gammal goding: Hur vet man att statsminister Löfvén ljuger. Svar: Hans mun rör sig.

      Radera