onsdag 13 september 2017

Vad är det extremvänstermaffian har så otroligt svårt att begripa?-"Vi accepterar inte deportationerna. 85 författare och kulturarbetare i upprop mot utvisningarna av de ensamkommande afghanerna." 9 kommentarer:

 1. 400 asghaner sitter i dag i riksdagen, tack vare (v):
  https://nyheteridag.se/har-intar-hundratals-afghaner-riksdagen/
  ....& deras exotiska demonstrationsledare siktar på statsministerposten.

  Goodbye Sweden, the land that was...

  //SvExit

  SvaraRadera
 2. Uppeldade av "författarna". Av vilken anledning SvExit?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Några tankar:
   Eftersom det nu är (v) som släpat in den Trojanska pållen i vårt allra heligaste, är det splittring, söndring och revulotion som är det förutsägbara, slutgiltiga målet.
   Nanmbyte från kommunister till vänster lurar väl ingen, utom möjligen bortklemade, historielösa och upproriska tonåringar (tur att majoriteten tonåringar är smartare än de revolutionära, vänstervridna, våldsbejakande stenkastarna; den kommande generationen msm).

   Att döma av det förvirrande tillståndet i 7-klövern, har redan de 2 första kriterierna uppfyllts med råge, den riktiga anarkin installeras och exekveras först med amnestierna av ytterligare kanske 50 000 kulturfrämlingar, gömda och apterade i vårt rättslösa och EXTREMT aningslösa samhälle.

   Men nu är det as-gamsk amnesti som är initialt delmål.
   Lyckas det, (v) har känselspröten ute, är det allmän amnesti för SAMTLIGA illegala, ”gömda” som någonsin tittat på en tunnelbaneskylt som omfamnas, mot Svenska folkets vilja.

   De distanserade miljöislamisterna och annie löövs stödtrupper trånar avundsjukt upp mot Tinderläktarna i Riksdagshuset, mot ormgropen av vänsterkvinnor och illegaler, endast någon msm-fotograf klämmer sig nyfiket emellan i den politiskt obscena ”melting-poten”.

   Någon mera initierad kanske har en bättre beskriven teori om anledningarna, vi får kanske se vad Johan Westerholm på ledarsidorna har för analys av kommunist-anarkisternas strategi i pipeline?
   ….Men min högsta önskan är naturligtvis att Julia Caesar beskriver spektaklet på Söndag, hon är oslagbar ;-)

   //SvExit

   Radera
 3. I september förra året hälsade jag på mina barn och barnbarn som alla bor i Stockholm. Jag cyklar ofta när jag är där. Den här dagen roade jag mig med att cykla vid Riksdagshuset och kanslihuset, tänkte att jag skulle få se några politiker. Såg bl a Annie Lööf som fick skjuts av en Säpobil fram till dörren vid kanslihuset. Och några kändisar till. När jag hade cyklat en stund blev jag stoppad av två civila vakter/poliser som tyckte att jag betedde mig skumt, att jag såg skum ut. Han frågade inte vem jag var, ville inte se mitt körkort. Undrade om jag visste att det var farligt att vara där. Jag fattade ingenting, sa att jag var en pensionerad lärare på besök, att jag var norrlänning och hoppades få se några politiker live när jag ändå var i huvudstaden. Vakten/polisen (den ena som var en kvinna sa ingenting) upprepade flera ggr att jag betedde mig skumt. Jag sa att jag ska nu cykla härifrån så att ni slipper spionera på mig. Med förhoppning att ni nästa gång tar fast en riktig skurk. Det verkar ha varit mycket lättare idag att röra sig runt Riksdagshuset, och dessutom inne i parlamentet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Norrländsk pensionär cyklar i Stockholm, det verkar precis som männen i bastun på Gotland, vara ett fall för självaste rikspolischefen. Som bara ses lyfta ett finger om "problemet" är av mycket allvarlig art.

   Radera
 4. Politikeradeln använder den underjordiska tunneln för att slippa att möta plebejerna som med överjordisk vishet varnar om Sveriges, hela EUs, undergång, när de korrekta tar hit allahs utomjordiska varelser.
  Mässkalle

  SvaraRadera
 5. Jawelin:
  Tror du får låta skägget växa enligt förebild Mohammed,inför nästa besök...Alternativt taga på de kläder du använder vid trädgårdsarbete.Att se ren och prydlig ut,verkar hos "storstadsbor" väcka misstankar.

  SvaraRadera
 6. Extremvänstermaffian vill inte förstå dig, mig eller medborgarna i vårt land.
  Deras mål är att rasera och förstöra allt,precis allt som är bra och fungerande i landet,m.a.o de är samhällsförstörare av högsta rang.
  Härska och söndra är deras största önskan.
  Svea

  SvaraRadera