måndag 18 september 2017

Sverige orättsstat: Gärningsmännen kan tuta och köra. Men offren straffas två gånger - och resten av livet.

Den senaste tiden har allt för många personrån inträffat i Malmö. 

Ett av alla rånoffer, med livet som insats, i Malmö berättar i SKD: - I torsdags kväll fick jag kasta ifrån mig dator, plånbok, telefon och till och med småmynten som låg i min ficka. Jag slängde det framför mina fötter, ner på trottoarkanten, i riktning mot den man som stod framför mig snett till vänster, som rafsade upp mina saker. 

Till höger om mig stod en man med dubbelfattat grepp om ett järnrör. Han stod på lagom avstånd för att jag ska skulle uppfatta att han när som helst med full kraft kunde svinga röret mot mitt huvud.Rånet skedde utanför porten där jag bor på Hantverkaregatan, precis bredvid vår närbutik som också blev ett offer för rånare i början på året, en stadsgata med fönster på första våningen ut mot en av kvällens brottsplatser. 

En annan brottsplats några kvarter bort samma dygn var Bragegatan, där en man fick en kniv mot halsen. Ytterligare några kvarter bort rånade en man med pistol en butik på Rådmansgatan.
Jag är ett offer. Och så här dagarna efter pendlar jag mellan rädsla, hämndbegär, ilska och uppgivenhet. Mina känslor är inte primärt riktade mot de förövare som rånade mig och som ännu är på fri fot, utan mot det faktum att jag upplever en ignorans från Malmö stad och myndigheterna."

4 kommentarer:

  1. Så gräsligt. Man kan inte ha några värdesaker på sig längre i Sverige. Ingen telefon, ingen dator, inget synligt guld och ingen plånbok Kanske man skulle klä sig som en slusk för att slippa tjuvar och banditer.

    EU och Sveriges slickande politiker rår för eländet och fler människor vill dom att vi ska ta emot. Våra barn har ingen framtida trygghet längre.

    SvaraRadera
  2. Men vad gör dom med en, om man inte har nåt guld att underdånigt överlämna? Slår ihjäl en bara för att man är svensk och rädd?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Beväpna sig med en syl,försvara sig och hugg i.

      Radera
  3. Det är så här 87ans väljare vill ha det.
    De får helvetet serverat på ett silverfat.
    Hjärntvättade döva blinda stumma som fågelholkar
    sväljer de allt vad dum dum politikerna tvingar på dem.PK megafonernas trumpetande dikteras från
    nordkorea light i riksdagshuset.
    Far å flyg

    SvaraRadera