lördag 23 september 2017

Stefan Löfvén:- Kunde jag lura skiten av dom en gång, så kan jag göra det två gånger.

WIDAR: - "Det råder en smått bisarr besatthet av nazism och nazister här i landet. Politiker i ledande ställningar ger sig in i nazistfrågan med en hetta och glöd som om nazism i Sverige vore ett allvarligt politiskt hot och inte den lilla - och av polisen väl kända - grupp av vilsna unga män med mycket obehaglig framtoning som de faktiskt är. Att "stå upp mot nazismen" är i och för helt riktigt. 

Men det är knappast särskilt heroiskt om vi betänker att i princip 100 procent av svenskarna vänder ryggen åt nazisterna. Det finns kort sagt inga realpolitiska orsaker alls att ge en handfull nazister den enorma uppmärksamhet de nu får i och med rikspolitikernas frenetiska intresse för den lilla nazistgruppens sandlåda." 

SVT/SR och statsministern har nåt slags lömskt och ondsint race om vem som kan blåsa svenska folket mest och bäst. Att om vi tror att hotet mot Sverige är NMR, så är vi så korkade att vi inte fattar att islam (OBS, varning - länk till aftonbladet!),  redan tagit över och lagt ner polis och hela välfärdssystemet.

3 kommentarer:

  1. kloka damen2017-09-24 10:09

    Löfven väljer att inte ta i när det gäller islamism och allt otäckt
    Han är så fruktansvärt rädd för att bli ett huvud kortare. Hut går hem.
    Befolkningen i Sverige lider av all brottslighet men det ignoreras och tystnaden är total. Öser in fler brottslingar och daltar med återvändande mördare. Kan man annat än spy åt politiken som drivs av hål i huvudet folk som regerar i blindo.
    Tränger ut svenskarna, döp om landet till Överskottsbolaget Sverdistan.

    SvaraRadera
  2. Nazist rasist orden används av vänsterregimen i Sverige,endast för att kuva befolkningen.
    De värsta nazist rasisterna finns hos sosse å kommunistpartiet.
    Vi har en feg förtryckarregering som bara är ute efter regeringsmakten.
    Folket struntar de fullständigt i,
    valboskapen gullar de med endast under valperioden.
    2018

    SvaraRadera
  3. Ja de verkliga brottslingar som överbefolkar vårt land nämns inte med det rätta ordet Islam och AFAiter deras bröder och medbrottslingar men att rikta in sig på de fåtal nazister som huserar i Sverige är helt klart agendasättande. Vem tror de att de lurar...? Säpo anger dessa som de största hoten. Finns det ingen samordning mellan regering och Säpo? Nej som vi sett i transportgate finns det inga rum att förmedla samordning i."Man kan lura folket en tid men inte hela tiden" Winston C. sade "Morgondagen fascister är dagens antifascister.
    DGDfria

    SvaraRadera