måndag 18 september 2017

Nästa gång är det ditt lilla barn eller barn-barn, din mamma, eller din bror.


Mohammed Yaser Derowish från Syrien döms nu för att ha sparkat en 9-årig svensk flicka i huvudet som hämnd för att han inte fick asyl i Sverige. Straffet blev tre månaders fängelse och skadestånd


Den 24 maj i år var en 9-årig flicka på väg hem från skolan i centrala Boden. Hon gick och pratade med sin mormor via telefon när den 29-årige asylsökaren Mohammed Yaser Derowish helt plötsligt sparkade henne rakt i huvudet. Sparken träffade hennes käke.
 Enligt vittnen hade han först vrålat något om att slå ner en gammal tant. 

I bristen på att slå ner en gammal tant blev valet ett nioårigt barn, same shit, tre månader i ett svenskt fängelse är att betrakta som gratis.


8 kommentarer:

  1. Anders Lindbergs gosedjur.
    Gulligull

    SvaraRadera
  2. Det har aldrig varit tryggare i Sverige...Skadestånd Vem betalar? Direktavvisning hoppas jag ingick efter semestervistelsen i fängelset???

    SvaraRadera
  3. Det svenska rättssystemet är så korkat att det tror att tre månader på svensk anstalt ska avskräcka mannen från fler attacker på svenska vuxna och barn. Jag tror det kommer fler offer.

    SvaraRadera
  4. Förr i tiden fanns "skampåle" där förövaren kedjades fast, oftast naken och sedan fanns det käppar för att slå förövaren med....återinför det straffet..!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är väl vad dom är vana vid- ett riktigt kännbart straff. Det enda som funkar, inte lekstugan i Sverige, där det egna folket sviks totalt.

      Radera
  5. Vilket äckel en stor spark därbak och ut ur vårt land. Skadestånd har den uslingen inga pengar att betala. Brottsoffer fonden står för notan.
    Sådana dårar ska inte gå lösa. Är det ingen som tänker på den stackars flickan som aldrig kommer att glömma attacken? Rättsstaten fungerar inte, tycker att detta var rena mordförsöket.

    SvaraRadera
  6. Elisabeth,
    jag gillar ditt starka engagemang.
    Vi är två som säkert inte missar målet,
    ut med banditen.
    Svea

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Svea. Vi får kämpa vidare med pennan som vapen.

      Radera