torsdag 14 september 2017

I de pompösa vänteraktivisternas klubb för egen beundran, lever en förbluffande övermäktig tro på att deras lilla grupp ska styra över ett helt land.


Trots att Stefan Löfvén sagt att den som fått avslag 3 ggr ska lämna landet, kommer detta lilla kotteri och kräver, med vass blick, att "deportationen" ska stoppas. Vem tror dom att dom är? 

Och vet dom att om alla vi som motsätter oss deras storvulna politiska egenmäktighet är miljoners miljoner och skulle inte få plats på bild i aftonbladet. 

Gå hem och gör en annan tavla istället!


3 kommentarer:

 1. Svårt att begripa sig på vänsterfolket. Agerar tvärs emot allt och alla. Hela världens tipp är välkommen till Sverige. Han på översta bilden nr 4. är den vassaste nollan.

  SvaraRadera
 2. Undrar varför tre avslag måste till för att utvisa? Räcker med ett avslag ta mig tusan. Kostnaderna blir enorma om vi ska fortsätta försörjningen och lönerna till folk som jobbar med deras ärenden i åratal.Sanslöst slöseri, pengarna behövs till annat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Instämmer varmt i båda kommentarrrna. På SAS hade vi två systrar som lite elakt gick under namne "Dum" och ""Dummare" . Det passa bättre på bröderna Gardell, möjligen då " Dummare' och "Dummast'.

   Radera