måndag 25 september 2017

Filofnoskiga Rummet P1.

Jag satt i bilen på motorvägen söderifrån på väg mot Stockholm. Slölyssnade på ettan, och hörde nånting om "faktaresistens" och hörde en kulturmarxist lalla i ämnet, det vände sig i magen och reflexen i pekfingret fungerade exemplariskt. Kanalbyte för att rädda den mentala hälsan från kommunistisk illröd propaganda. Och blodtrycket. 

Men, så kom den där pockande nyfikenheten.....Ska man verkligen bara rådissa? Lämna walkover? När man helt obemärkt kan ta sig in i fiendeland och smyglyssna för att möjligtvis försöka förstå deras kotterisamtyckande utifrån. 

Sagt och gjort. Det har sen tagit mig veckor att landa efter den upplevelsen, men här kommer den.

Programmet såldes in som "Falska nyheter och säljande retorik: Vilken status har kunskap och sanning i dagens medielandskap? Filosofen Åsa Wikforss diskuterar med hjärnforskaren Andreas Olsson och medieexperten Anders Mildner." Låt mig då med en gång säga det ni redan anat, alla i programmet tyckte lika och nån diskussion förekom inte, bara ett väl hörbart uppskattande gnuggande på varandras ryggar och axlar. 

"Faktaresistens", "kunskapsresistens" och "sanningresistens"" är ord som borde behandlas med varsamhet, för om nån snor orden, ja då är dom ju lika värdelösa som "rasism", "värdegrund" och "islamofobi". 

Och tyvärr, det finns enligt Filosofiska Rummet bara resistenta personer i Trumpgängets högerpopulister, inte i de fina, ädla vänsterextrema kulturmarxistiska kretsarna som alltid har rätt i SR och SVT. 

3 kommentarer:

  1. Tack och lov, jag är tydligen inte ensam!
    Trodde ett tag att jag hemsöktes av ständigt återkommande mardrömmar....

    Har några nätter vaknat utan anledning och då knäppt på P1 för nyheter, och varje gång hamnat i det svammel Du beskriver, inte lätt att därefter somna om.
    Tydligen kör salladskommunisterna hjärntvätten i en kampanjliknande loop dygnet runt, för att urvattna/återta ordet faktaresistens från "våra" kommentarsfält.

    Antar att allt egentligen escalerade 15 februari i hörsalen i kulturhuset (var annars?) när den ohjälpligt vänstervridna sanningsrelativisten med nystickad fittmössa, Åsa M Wikforss, försöker prångla ut sitt senaste uppfostrande alster ”alternativa fakta” *, till alla dem som ännu inte vet att de hatar Trump, och inte blivit tillräckligt uppfyllda av den heliga masskulturen.

    * (”alternativa fakta” = globalistslang för att etikettera meningsmotstånd när argument och invektiv tryter, och rasist, fascist, nazist och populist inte längre biter, min kommentar).

    http://kulturhusetstadsteatern.se/ForumDebatt/Evenemang/2017/PI-samtal-Faktaresistens-kunskapsrelativism-och-alternativa-fakta/

    Därefterbesmittades radiohuset likt rabies; filosofiska rummet i P1, morgonpasset i P3, nyhetsmorgon tv4, och alla andra narcissistiskt präglade morgonsoffor.
    Den postmoderna, spånfilosofiska pseudovetenskapen hamras därifrån nu ohämmat vidare in i våra stackars plågade hörselgångar.

    Det roar mig att foliehattarna frivilligt betalat 60 kronor för att lyssna på marxistporren, det avslöjar deras mentala status ;-)
    Själv betalar jag glatt det tiodubbla, för att slippa….

    För att helt förstå omfattningen av galenskapen, kan jag rekommendera ett vittnesmål inifrån godhetsfascisternas eget mentalsjukhus (radiohuset):
    SVERIGES RADIO – rapport från värdeavgrunden.

    https://jensganman.wordpress.com/2017/09/22/sveriges-radio-rapport-fran-vardeavgrunden/


    //SvExit

    SvaraRadera
  2. Att filosofera med röda hjärntvättade hjärnor,
    går det?
    Förmodligen men det blir därefter.
    Dumdum filosoferar om dumdum.
    Röd röd filosoferar om rött rött.
    Filosofiska flumrummet uppstår.
    SNARRRRKK..........

    SvaraRadera
  3. "....Rådissa" Heter det inte rädissa.

    A. Nonym.

    SvaraRadera