tisdag 19 september 2017

Fakenews-Wallström ljuger svenska folket i ansiktet om Trumps tal.

 Utrikesminister Margot Wallström lögner om Trumps tal inför FN.

Wallström: – "Han hotade ju Nordkorea med att utplåna dem. Det gick ju en susning genom rummet naturligtvis. Det här går rakt emot FN-stadgan." 

För det första, så här löd ordvalet: -"Donald Trump at UN: US may 'have no choice but to totally destroy North Korea'. Dvs "vi kanske inte har nåt annat val än att totalt förstöra Nordkorea." 

Och för det andra, "susningarna" var inte susningar, Margot Wallström, det var applåder! 

För det tredje, "emot FN-stadgan"?? Som om inte världens främsta jurister redan har granskat detta tal femhundra gånger fram och tillbaka. 

Skäms fake-news-Wallström.

11 kommentarer:

  1. Susningarna var applåder och skratt. I Trump har vi en man som talar i klartext. Margot vill väl ha gullegull samtal med Rocketman och saft och bullar.Jag skäms över både henne och svetsarn.
    Sverige först.

    SvaraRadera
  2. Wallström har en gammal vana att förolämpa andra länders statschefer.
    I TV4 24 oktober 2014 påstod hon att hon "aldrig tidigare sett en person med så iskalla ögon" som Rysslands president Putin. Att vräka ur sig sådana saker om en utländsk politikers utseende tycks vara okej för chefen för svenska UD.
    Observatör.

    SvaraRadera
  3. Sneflabben är kommunist,därav hennes stora lögn.
    Usch å fyyyyyyyyyyy för Wallström
    D Duck

    SvaraRadera
  4. Socialdemokratin formar sanningen alltefter det passar socialism.
    Beträffande ändringen av TV - licensen till betalning helt via skattsedeln ännu ett steg närmare demokratur. Svenska folket går ur därför SvT och SR vrider på sanningen, (likaså PK-media). Nu får vi prompt betala för att bli lurade.

    SvaraRadera
  5. Wallström igen, uppviglaren och bråkstaken som saknar omdöme. Ingenting positivt kommer ur den pladder munnen. Hon är bara så jobbig och tråkig, dessutom avslöjar hon sin avsaknad av både bildning och utbildning. Skam att sådana som Wallström och Löfven ska företräda Sverige.

    SvaraRadera
  6. Skicka hem Wallström till brorsan i Nordkorea.
    2018

    SvaraRadera
  7. Kan tydas så,att FN inte simultantolkar till Varmländska...Troligen det enda språk denna absurdska nolla behärskar !
    F.ö. skrevs för någon dag sedan,att Israels ledare tackat nej,till ett möte med den svenske
    "svittsaren"..
    Har full förståelse för detta,för vem vill figurera på en bild med denne norrländske dåre ?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hon talar inte värmländska utan Umeåmål.....

      Mvh Peter Dahl

      Radera
    2. Hon kommer från Kåge i Västerbotten.

      Radera
  8. Heder åt Israels ledare.
    Har stor förståelse för beslutet.
    Oscar

    SvaraRadera
  9. Stefan Löfven, Margot Wallström och Annie Lööf och Fredrik Reinfeldt på sin tid likt Anna Kinberg Batra är samtliga utvalda och styrda av Bilderbergergruppen. B-gruppen i sin tur består av svenska bankmaffian som i sin tur är hårt styrda av Globalisterna med Rotschild, Rockefeller, Soros och Kissinger i spetsen. För intresserade kan det vara kul att googla på Rotschild och Riksbanker. Det är bara en knapp handfull Riksbanker världen över som INTE ägs av Rotschildklanen. En annan sak värd att googla på är "Kalergiplanen"och "Barcelonaavtalet". Dessa två utgör basen för den situation som utvecklas i vårt kära fosterland. Om vi inte lyckas väcka "det sovande folket" och få alla att rösta rätt i valet 2018 så är Sverige förlorat.

    SvaraRadera