måndag 21 augusti 2017

Signalvärdet är inget som alliansens partiledare lägger nån vikt vid.



Paulina Neuding: "När centrala delar av Åbo ännu var tömda och nedstängda efter det misstänkta terrordådet och en dryg timme efter skjutningen med automatvapen i Västerås, lade Annie Lööf upp en bild av fyra leende borgerliga partiledare på väg för att fira Stefan Löfvens födelsedag.


...Men tondövheten i bilden av Alliansledarna på väg på fest en dag med två misstänkta jihadistiska terrordåd i Europa och skjutningar i Sverige, gör att den där tårtan mest för tankarna till myten om Marie Antoinettes kakor. Det är samma tondövhet som gör varje partiledardebatt till en fars, när ledande politiker fortsätter att utbyta samma stela fraser om samma så kallade utmaningar.
Sverige befinner sig i en kris vad gäller människors mest grundläggande behov av trygghet. Det svenska politiska etablissemanget har fortfarande inte visat att man begriper allvaret i det."

3 kommentarer:

  1. Kan bara gratulera Åkesson, som slapp spela teater på seansen med de övriga röd-grön-skära svinen, galten stefan och suggan ulla (det numera islamistiska tro och solidaritets, f.d. broderskapsrörelsens beläte), i "Making Bacon-position" i nedre högra hörnet?

    Antar att Jimmie inte heller saknade de skruvade, extremistiska "kusinerna" från SSU, Socialdemokratiska Studentförbundet, S-kvinnor och HBT-socialdemokrater (hur många ”helikoptrar” hanns med?), den ena vissna Bommersviks-grenen ruttnare än den andra....

    SD:s samvete är det enda av 7, som är rent och utan skuld till det lågintensiva kriget som rasar utanför festlokalen, vad än (S)-medlöparna och MSM skriver.

    Baksmällan kommer när hallelujafesten är över och livvakterna gått hem.
    Om inte förr, så vid valurnorna....

    //SvExit

    SvaraRadera
  2. Representanterna för fyllesvinen i riksdagshuset
    rullar runt i stian och trivs där!
    Hooppssan

    SvaraRadera
  3. Vi skattebetalare bjuder, vem annars?
    Andra har dödssorg men inte i Sveriges politiska finrum. Här ska det firas.

    SvaraRadera