lördag 5 augusti 2017

Löfvén och hans regering är en enda stor tragisk bluff.BT: "Efter ubåtskränkningarna i Stockholms skärgård hösten 2014 inrättade Stefan Löfven ett säkerhetspolitiskt råd. Förutom honom själv och vice statsministern som då var Åsa Romson (MP) skulle det bestå av inrikesminister Anders Ygeman (S) och försvarsminister Peter Hultqvist (S) samt deras statssekreterare.
Med den information vi har nu innebär det att under rådets alla sammanträden efter januari 2016 har Stefan Löfven suttit ned med en krets personer som nästan alla kände till en pågående stor säkerhetsskandal. Men ingen - inte ens försvarsministern - kom sig för att säga någonting till honom.

Det här låter naturligtvis helt galet. Men nu verkar det finnas en möjlig förklaring. Rådet var en bluff."Enligt källor inne på regeringskansliet som Svenska Dagbladets journalister talat med fanns aldrig det säkerhetspolitiska rådet på riktigt - utan var mer av en "pr-skapelse" SvD (3/8). Tanken svindlar, men om det så illa kan det i efterhand förklara varför oppositionen har haft så svårt att få information om hur det säkerhetspolitiska rådet har arbetat.

3 kommentarer:

 1. Detta verkar riktigt mysko??
  Ett av stassministern helt påhittat råd?
  Inga papper, inga dokument, inga möten? Ingenting?
  Någon begåvad måste gräva i detta..

  SvaraRadera
 2. Har vi en skuggregering?
  ?????

  SvaraRadera
 3. Undrar hur det står till med Palmemordsutredningen. En massa människor på lönelistan, men...

  SvaraRadera